Adana Demirspor, Spor Toto Super Lig'in 8. haftasında konuk ettiği Galatasaray ile 0-0 berabere kaldı. Mac sonu basın toplantısında konuşan Adana Demirspor'un Teknik Direktoru Vincenzo Montella, eşit bir mucadele ortaya koyduklarını belirterek, "Cok guzel bir mac olduğunu duşunuyorum. Yuze yuz, kora kor bir mac oldu. İki takım da kazanabilir veya kaybedebilirdi. Eşit bir şekilde oynadığımız icin futbolcularımı tebrik etmek istiyorum. Macın sonunda kırmızı karttan etkilendik ama buna rağmen pozisyon bulduk ve pozisyon verdik. Doğru bir beraberlikti. Ayrıca taraftarlarımıza da bizi destekledikleri icin teşekkur etmek istiyorum. Cok guzel bir atmosfer oluşturdular" ifadelerini kullandı.

Arkadan oyun kurarak oyunlarına devam edeceklerini aktaran Montella, "Bizim futbolcular arkadan oyun kurma becerisine sahip olduğu icin bizim fikrimiz her zaman arkadan oyun kurabilmek. Ancak rakip takım da adam adama mucadele verdiler. Bunu biraz daha iyi yapabilirdik. Ama adam adama mucadele eden bir takıma karşı derinliği sağlamak en onemli detaylardan bir tanesi" diye konuştu.

Ligin seviyesinin yukseldiğini ancak performanslarından odun vermediklerini belirten Montella, "İyi bir mucadele verdik. Rakiple eşit bir şekilde mucadele verdik. Bu sene ligin seviyesinin yukseldiğini soylemek istiyorum. Buna rağmen bizim eşit, performansımızdan odun vermeden oynamamız sevindirici bence" dedi.