36 gunluk bir bebeğim var.sutumun azlığı ve oğlumun oburluğu yuzunden daha 3.gun mamaya başladık ve her 3 saatte bir emzirmeme rağmen yine 3 satte bir mamaya devam ediyoruz.tabii bu mam olayı gaz işini iyice tetikliyor ve bana hayatı dar ediyor.alttan da ustten de gazını guzelce ve defalarca cıkarmasına rağmen ne kendi 1 saatten fazla uyanmadan uyuyor ne bizi uyutuyor.
nurse harveys,zinco,acı elma yağıyla masaj ve kolik muzikleri de dahil herşeyi denedim.
dr.muz colinox diye bir damla verdi ve mamamızı aptamil conformille değiştirdi nispeten daha rahatız ama kabus aynı kabus.ağlamalarının şiddeti azaldı sadece.surekli emmek istiyor versem 24 saat emecek.goğus uclarım artık yara oldu.
uyutup iceri geliyorum 1 dk.sonra ağlamaya başlıyor,artık bebğimin sesini duyunca mideme ağrı girmeye başladı.stressten ne yemek yiyebiliyorum ne bişey uyku zaten yok.
Allah rızası icin biri bi fikir versin yada aynı sorunları yaşayan biri varsa yanıt versin ki tek olmadığımı duşunup bir nebze olsun rahatlayayım...