15 aylık bir oğlum var, akıllara zarar!!! HİCCC durmuyor, ne enerji...

Daha 5bucuk aylıktı, gece bir bakarım karyolasının parmaklıklarına tutunarak ayağa kalkmış. Odum patladı. Şu an o karyolasına ( klasik bebek karyolası, parmaklıklı ve en yuksek konuma ayarlı) tırmanıyori en gec 2 haftaya kadar ordan da kacmayı başaracak gibi geliyor bana, uyku uyuyamıyorum. Karyolanın bir tarafını soksem bu seferde uyanıp kalkıp gidecek, bende uyandığımda aklımı yitircem acaba nerde diye.

YAPMA, HAYIR gibi kelimeleri yap ve evet olarak algılıyor.
TV sehpasının tepesinde, eline 3sunu aldığımız telefonu tvye carpıyor, kabloları cekiyor...
Cep telefonumu zaten parcaladı, ayda 1-2 tane de tv kumandası alıyoruz.

Gezmek filan da haram bize. uyudu uyandı yedi icti derken uyku saati yaklaşıyor. Cıksak hayatı zindan ediyor. Mumkun değil arabasında uyusun. Benim bildiğim cocuklar attaaa gittiklerinde temiz havanın da etkisiyle arabalarında sızıp kalırlar. Bizimki nerdeee, delirdikce deliriyor

Eve misafir kabul etmek istemez oldum. En yakınlarımızı bile. Zaten ortada sehpa vs. kalmadı, hepsini daha 6 aylık emeklemeye başladığında kaldırdık. İnsanlara birşey ikram etmeye korkuyorum. Cok meraklı, hemen saldırıyor. Bu yuzden cok feci bir yanık kazası bile atlattık. Bozulan bozulsun umrumda değil ama kac kez soylersem soyleyeyim bardaklarınıza dikkat edin diye, olmuyor. İlla ki bir kaza yaşanıyor. Koltuklarımı yıkatmaktan vazgectim artık :a015:

Sakinleştirici muzikler, ninniler yalan, bizde işe yaramıyor.

Klasik olan kap tabak vs. zaten hepsini salondan topluyorum, heryer kilit altında...

Alt değiştirirken 5 kez ayağa kalkıp annniii goo gooo (too=gogooo) gibi cileden cıkarmasına alıştım. Bu kadar sevimli olmasa vallahi cekilmez

Hep sakinleşir diye duyuyorum ama yavaş yavaş umudumu yitirmeye başladım. Tam aksine gittikce daha da bir zor oluyor. Daha oğlen olmadan tum enerimi tuketiyor.

NASIL OLCAK BU İŞ??? Aynı durumda olanlar varmı?