uzun zamandır takipteyim fakat ilk kez yazıyorum. oncelikle herkese merhaba.
olayım kısaca şoyle;

13 aylık bir oğluşum var, 8 aylık hamileyim:CuvCuv:. devlet memuruyum. oğluşumdan sonra izine ayrıldım, ikincisi icinde alıcam kısmetse. yaklaşık 1,5 yıl daha evdeyim yani bir aksilik olmazsa. 14 ay fark olacak oğluşlarımın arasındagamyoncuiremsugamyoncuiremsu. yarım gun bir yardımcı aradım olmadı. yabancı veya yatılı ya da tam gun bakıcılar maddi acıdan biraz orlayacağından tutma yanlısı değilim. eşim idare edemeyeceğimi gerekirse tutmamız gerektiğini soyluyor. bense en az 600$ yaklaşık 800-900 tl nin bizi sarsacağını oncelikle evde bakmayı denemeyi istediğimi soyluyorum. ailelerimiz başka şehirde. arasıra gelebilirler fakat devamlı olarak gelemezler. zaten kvalide başka torununa bakıyor. neyse sormak istediğim siz nasıl ustesinden geldiniz. nasl bir planınız var. naparsınız. sabah kalkınca mesela.

ilk oğlum normal sınırlarda bir cocuk. arasıra huysuz, arasıra cok huzurlu, genelde normal. pek kıskanc bir mizacı da yok. ilgiyi ve oyunu cok seviyor. cok nazlı, icli duygusal bir cocuk. uyku saatlerini 4-5 aylık olduğundan beri duzenlemeye calıştım. başarılı da oldum sayılır. sabah 6-7 gibi kalkar, kahvaltı yaparız. 2 saat sonra uyur yaklaşık 40 dk 1 saat. oğlen yemeğimizi yeriz. 1-3 arası 1 saat daha uyur. uyumazsa 5-6 gibi yarım saat uyur. akşam 6-7 gibi akşam yemeğini yeriz ve 8-9 gibi uyuturuz. haftanın en az 4 gunu sıkıntısız gecer. 3 gun de artık idare ederiz.

ben cok planlıyımdır. yapılacaklar listem vardır. unutmamak icin herşeyi not alırım. duzen kurmayı severim ve o duzene uymayıda. şimdi hamileyim cok yoruluyorum fakat yine de evde duzen hakimdir. yemek yapamazsam bile o saatte kahvaltı yapar yine sofraya otururuz. bu tarz işte.

boyle yani. hani yorum yapacak olursanız diye anlatayım dedim. uzun oldu biraz. sizde boyle yazın yazarsanız nolur. neler yaşadınız duzeniniz nasıl, zorluklar vs.
tedirginliğim gitsin istiyorum, şimdiden teşekkurler.