Playgro Mutlu Ciftlik Işık ve Sesli Oyun Halısı 75 tl temiz kullandım parcalar tamdır

Chicco İlkbahar Bebek Beşiği Donencesi 90 tl ye almıştım 40 tlye satıyorum

Pilsan uğur boceği yurume arabası 6 sesli muzik kutusu, hic kullanmadık diyebilirm gercekten cok temiz..oğlum cabuk yurudu ve sevmedi yuruteci.. 90 tlye aldık 40 tlye satıyorum..yurutec buyuk olduğundan dolayı kargo cok tutacaktır eminim yazık gunah o paraya oyuzden gaziantep cevresi elden alırsa karınıza kızlar..

Lansinoh Manuel Goğus Pompası cok emziremediğim icin cok az kullanıldı orjinal kutusunda parcalar eksiksiz olacak gelecektir 56 tlye almıştım 25 tlye satıyorum..

PHILIPS AVENT GOĞUS KALKANI 2 Lİ hic kullanamadım diyebilirm az emzirdiğim icin 15 tlye satıyorum

6 aylık astronot tulum su gecirmez ici peluş sıcak tutar kalın, bir kere giydirebildim cok cok temiz 20 tl

Wind-salbe N Bebek Gaz Merhemi : kolik sancıları icin oğluma şifa olan tek şeydi cok şukur,, turkiyede bulamamıştık almanyadan 4 kutu getirttik 1 kutuyu hic kullanmadım umarım alanada şifa olur 25 tl son kullanma tarihi 09 2016 kutusunda yazıyor zaten