şimdi sıra bizim hikayemizde..16 ocak sabah 6da sancılarla uyandım, ama aynı regl ağrısı, saate bi bakıyım dedim yine de, o kadar dakikti ki sancılar 8 dk da bir geliodu, cok ağrı hissetmediğim icin doktorumu aramadım beklemeye karar verdim.sonra bişeyler atıştırdım falan sancılar 12 15 dk lara duştu yok bunlar yalancı sancı dedim, eşim dayanamamış oğleden sonra cıktı geldi hadi bi doktora gidelim icimiz rahat etsin dedik, doktorum izinliydi ama sancılarım duzenli diyince bi bakıyım dedi maalesef ilk catı muayenemi de oldum:1closedeyes: ben cok ciddiye almasam da 3 cm olmuş bile acılmam. bu gece yatışını yap, nst de cok sancı cıkmadığı icin yarın sabah 8de suni sancı vericem dedi. doktor gitti ben nst ye bağlı kaldım bi sure daha, hala sancılar 20lerde, ama ayağa kalkmamla birlikte nişanımın geldiğini hissettim, catı muayenesi tetikledi sanırım. o panikle eve gitmeyip hemen hastaneye yattım saat akşamustu 4 civarı, burda başka bi dr da muayene etti, sabaha kadar bebek gelmez deyip gitti.eşimle ben ve yeteneksiz anlayışsız hemşirelerle hastanede başbaşa kaldık, cunku ne işini bilen deneyimli bir ebe ne de nobetci kadın doğumcu vardı.gece 11 gibi annem geldi, benim asıl sancılarım da(şimdilik) gece yarısı başladı. o sancılarda bile nst ye bağlı durdum en cok sancı hissettiğim an sancı 0 gosterio cıldırıcaktım nerdeyse, 20 yaşında falan aptal bi hemşire aa sancınız mı var dio, saat sabah 4 e kadar hic muayene edilmedim, odamda annem eşim ben birlikte kıvrandık, en sonunda dak 3 sancı gelirken yalvararak doktorumu cağırmalarını soyledim zaten suyum da 5 dk sonra geldi, 4le 4 bucuk arası ıkınmam gelmeye başladı ve hemşire ıkınmayın tutun kendinizi dio! normal doğum yapanlar anlarlar o ıkınmaları engellemenin bi yolu yok, neyse 4 bucuk gibi doktorum ne alakaysa 2 doktor daha ve gereksiz bi suru hemşire doğumhaneye ulaştım, bundan sonrası cok guzeldi, iki ıkınmayla 5dk da kızıma kavuştum doktor kafasını gordum bile diyemedi, tamam tamam ıkınma tut kendini dedi bi ara kafasını cevirmek icin:jeyyar: sonra huysuz kızım cığlığı bastı, gozumle gormemem rağmen yine de inanamadım benim olduğuna, getirip yanıma koydular sustu kocaman actı gozlerini cukcuk parmağınmı emmeye başladı tabi ağrı sancı kalmadı onun kokusunu duyunca..neyse kızımı goturduler benim dikişler fln bi 15 dk surdu doğumhaneden cıkarken doktorum tebrik etti cok kolay bi doğum olmuş, e bi de bana sorsun, doktor tercihim değil ama hastane tamamen yanlıştı, academic te yaptım siz yapmayın zaten normal doğum ayda bir fln oluomuş, ocak ayının talihlisi bendimnaniknanik
bizim hikayemiz boyle işte, Allah herkese kalbindeki doğumu nasip etsin. benim kalbime gore oldu, normal istedim hep, sonda lağman istemedim, hastane o kadar ilgisizdi ki bunları bile yapmadılar, sadece 2 kere catı muayenesi oldum bunlar da iyi tarafları, bi de ctesi olsun istiyodum, butun arkadaşlarım gelsin diye, o da oldu.en guzeli de fıstık mı fıstık ama guzeller guzeli melek kızım sağlıkla geldi

.Allahıma şukurler olsun her isteyene evlat versin, dunyanın en guzel duygusu bu...