Yeniyim hikayemi okumak ister misiniz?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Yeniyim hikayemi okumak ister misiniz?
-
01-10-2022, 22:52:09selam arkaşlar tesadufen buldum sitenizi birkac forma goz attımda ne kadar aynı şeyleri hissedmişiz bende evliliğimin ilk yılı kendiliğinden hamile kaldım ikizlerdi ama erken doğum sonucu bebeklerimi kaybettim sonra kabus dolu yıllar başladı 9 yıl tedavi gordum birsuru ilac tedavisi eşimde tabiki varikosel ameliyatlarımı dersin ilac tedavilermi dersin ikimizde dr. cıkmaz olmuştuk sonra 7 aşılama 1 tup 1 mikro sonucu 10 yıllık evliyken 35 yaşında anne olabildim cok şukur oğlum efe tolgam şimdi iki yaşında sonuc olarak sizlere şunu soylicemki sabır arkadaşlar sabır neler yaşadım adet donemlerim yaklaşınca su icmezdim tuvaletim gelmesinde gormiyim adetim gelirse diye goz kapaklarım oyle şişene kadar ağladığım gunler olduki işyeri dr. gozlerin mikrop kapmış deyip bana istirahat yazardı insanlardan kactım uzun sure hani o bitmeyen sorlardan dr. gidiyonmu?[yooo ben marsta yaşıyom] sorun sendemi kocandamı?[nabıcan dr.musun] ay bizim bi tanıdık diye başlayıp lafın sonunda eline bi dr. adresi tutuşturulması en sık rastlanan durum tabiki ha bide sorarlarya eşin ne diyo cocuk icin ? allahım daha ne sorular ne dicek oda istiyo dersin ama icinden kufuru basarsın haliyle neyse kafanızı şişirdim en sonunda hamile kaldım nihayet ne hamilelikti ama once zona oldum en ağarından [berbat bişeyAllah baş duşmanıma vermesin ]sonra transferin 8. gunu kanama başladı ve inanın buna 5. ay bitene kadar surdu 5 koca ay yattım ben yanlız dr. kontrolleri icin dışarı cıktım sonra bebekler ikizlerdi bu arada 3. ayda birinin kalbi durdu malesef o bebeği alamayız dediler kanamalarla duşurdum onu oteki bebek icerde ama duşerken onuda duşurebilir dediler ama direndi bebeğim sonra yanlız dr. kontrolleri icin dışarı cıkıyodum demiştimya bide tam o gun trafik kazası şofore bebeğime bişey olursa seni yaşatmıcam diye yeminler ederek bağarmışım sonucta bebeğim 8 aylık doğdu o dunyanın en guzel varlığı o bence şimdi cok ama cok mutluyum ama bu mutluluk icin ne uğraşlar vermiştim ama şimdi hatırlıyomusun derseniz yok o herşeyi unutturdu sanki evlenmişim istemişim ve cocuğum olmuş işte size bunları yazdımki unutmayın arkadaşlar bir gun gelecek bi yavrunuz olacak sabırla uğraşın ama o size bu uzuntulu gunlerinizi unutturacak ve sizler sizin eski durumunuzdaki insanlara moral olmaya calışacaksınız benim gibi şansınız ve sabrınız bol olsun Allah yardımcınız olsun