herkese slmlar arkadaşlar..
22.09.09da 29+4 haftalık hamileyken suyumun bitmesi sonucu sezeryanla oğlumu dunyaya getirdim.1460 gr 40.3 cm doğdu yavrum.ilk gunler cektiğim acıları umutsuzlukları tahmin edersiniz.15 gun solunum cihazına bağlı kaldı.rabbime binlerce kez şukurler olsun artık daha iyi,her gun gittiğimde daha iyi goruyorum minik kuşumu.
anne sutu alınca azar azar doğum kilosuna tekrar ulaşmıştı,4 gundur biberonla beslenmeye gecti ama zayıfladı.1400e duştu,doktor cok yoruluyo normal kilo kaybetmesi dedi.normalmi sizcede?
doktor seni emdirmeyi denicez 1 haftaya kadar eğer tutarsa taburcu ederiz 10 gune kadar dedi.sevincimi tahmin edersiniz,elim ayağım titredi..oyle acılar cektimki..meleğimi ağzından giren borularla elindeki iğne morluklarını gordukce kahroluyodum..
hepimiz aynı şeyleri yaşadık..
beni en iyi anlayan sizlersiniz..bu yuzden yazmak istedim..
tek hayalim oğlumu kucağıma almak koklamak ve evine yuvasına getirmek..inşallah az kaldı.
sizden istediğim bana ev bakımı konusunda yardımcı olmanız.yatağını yatak odama yanıma yerleştiricem o odayı surekli temiz tutup o odadan dışarı cıkarmıcam bebeğimi.misafir kabul etmicem,akrabalar şimdiden bozuluyomuş gerci ama bebeğim herkesten oenemli şuan.
sizler neler yaptınız eve cıkınca ilk gunler ozellikle,kac saatte beslediniz,hergun banyo yaptırdınızmı ve nasıl yıkadınız anlatın lutfen..kafam cok karışık ona zarar vermekten cok korkuyorum.
bu arada malesef sutum cok az geliyo,şimdilik onceden difrize depoladıklarım yetiyo ama eve cıkınca mama takviyesi şart.bunada cok uzuluyorum yavrumun sutume en cok ihtiyacı olduğu zaman şimdi.rabbime yalvarıyorum emince sutum coğalsın diye.
doktorumuz bebelac urunlerini tavsiye ediyomuş genelde ama ben aptamil kullanmak istiyorum kullananlar bilgi verebilirmi?
cuma sabahı ambulansla kuvezinde cerrahpaşaya rop muayenesine goturucez,inşallah bi problem cıkmaz.diğer kontroller doktor muayenelri hakkındada bana yazarsanız sevinirim.
cok soru sordum kusura bakmayın kızlar.ama ancak sizden alırım bu cevapları..
şimdiden teşekkur ederim..