Merhabalar ben foruma yeni uye olan ve derdimi paylaşıp bi nebze rahatlamak isteyen bir anne olarak benim durumuma benzer durum yaşayanlardan bir teselli arıyorum genelde herkes 15 gunlukken başlayan gaz sancısıyla anlıyor derdini bizdeyse malesef doğduğundan beri sıkıntıdayım ilk 1 1,5 ay sadece benim kucağımda yattı ilk gunler bir goğusteki sut bittiğinde diğerine gecmek icin kendini yırttı ve sut gelmeyince kıyametleri koparttı bu yuzden yatamamaktan boynum tutuldu doğal olarak hicbirşey kullanamadım ağrıdan sancıdan kıvrandım durdum ve bu arada bebeğim hep tepemde sonra yanıma yatmaya alıştı ve ancak şimdilerde yatağına yatıyor(3,5 aylık) ama bu da mutlu etmeye yetmiyor beni cunku gaz sancısı denen şu dert bizi mahvediyor gecede en az 5 kere kalkıyoruz bazen gece uyanıveriyoruz gunduz uyursa şukrediyorum cunku cok zor bi ihtimal butun gun ne yapsam ağlayan bi bebek tam susturdum derken krize girerek ağlayıp moraran bi bebek ve ben caresizlikten tukenmiş durumdayım muhakkak bunları yaşayanlar vardır siz neler yaptınız merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim :Saruboceq: