5 yıllık bir cocuk ozleminden sonra nihayet tup bebek yontemi ile rabbim mucizelerini gondermişti 1kızım ve 1 oğlum olucaktı 34.5 haftaya kadar herşey mukemmeldi hastaneye gittim ultrason cekildi oğlumda kan akım kaybı tespit edildi doktorum daha cok kucuk olduklarını maddi durumumuz iyise ozelden bi rapor cıkarmamızı ona gore mudahale yapmak istediğini soyledi maddi durum neki bu anne yureğiyle ol dese olurdum o an yavrularım icin bursanın en iyi ultrason uzmanına yonlendirdi tertemiz cıktı sonuclar daha 3-4 hafta durur bizim veletler dedi doktorum 10 gun sonraya randevu aldık sabah babamız işe gitti oğlen gelicek ve kontrole gidicektik babamızın ardından bişeyler atıştırdık minik oğlum annecine gunaydın dedi cift yumruk calışması ile kıpır kıpırdı aynı benim yureğim gibi yolda hayaller kuruyorduk eşimle herşeyimiz hazırdı kıyafetlerimiz oyuncaklarımız doktora gittik ultrasona girdik doktorum bişey soylemeden bakıyordu ama ben bi terslik olduğunu gormuştum minik oğlum hic hareket etmiyordu o minik kalbide atmıyordu acabamı? dedim kalk giyin dedi giyinip oturdum konuşmaya başladı oan dunya başımıza yıkıldı guzel oğlum sabah annecine veda etmişti son tekmelerinide atıp bırakmıştı onu dort gozle bekleyen annesini sonra ilk hatırladığım hemşirenin nefes al oluceksin diye bağırması oldu sanki ruya goruyordum mubarek kandil gunu yanımda yatan kızın koluna takıldı gozum bileklik vardı kendi koluma baktım bi pembe bi mavi bi an inşallah dedim ama birinde canlı kız birinde ex erkek yazıyordu 12 saat uyandırma servisinde kaldım tansiyon fırlamız nabız duracak kadar duşmuştu surekli kendimden geciyordum ertesi gun odaya alındım minik oğlumu aldılar hic goremeden bikerecik dokunmadan verdiler kara topraklara kızımda yoktu eve bomboş geldim beşik eşyalar kucağım herşey boştu iki gun eşimin yardımıyla 3. gun koşa koşa dolmuşla gittim hastaneye ne dikiş ne ameliyat umurumda değildi sadece kızımın yaşadığını bilmek icin binlerce şukur ki 1 haftalık ayrılıktan sonra hic goremediğim minik kızımı kucağıma veriverdiler o ana kadar sanki hic goremicek hic dokunamıcaktım gibi geliyordu buruş buruş sarkan etleri arasında 1.900 gramlık bi can verdiler bana azimle inatla ilgilendim elimde olsa pamuklara saracaktım ve şuan 2 ayımızı devirdik miniş kızım 4 kilo oldu gulucukler atıyo annecine oğlum.............. onun icinde herakşam gozyaşım var hic unutmayacağımsenağlama