benim oğlum iki yaşında oda vuruyor kırıyor ya kısacası beni resmen dovuyor,bazen cığrımdan cıkıyorum ve cok kızıyorum ve yanlış birşey yaptıgında eline vuruyorum....dogum yapmadan once herzaman kendi kendime soz vermiştim asla kızmicam,bağırmicam her istediğini yerine getirecem diye ama olmuyormuş....artık ağlama sesine tahamul edemz oldum.....yemek yediremiyorum cunku o yemek yemek yerine sadece oynuyor dokuyor.......zormuss yaaa gercekten........onu en iyi şekilde yetiştirmek isterken budenli olacagını hic tahmin edememiştim!!!!inşallah gecer......yanlız sizlere bir tavsiyem tum dunya ulkelerinde uygulanmıs ve %99 BASARI ELDE ETMİŞ BİR KİTAP VAR sadece uygulamak cok onemlimyş bunu benim yengemden duydum ve o basarmış...kitabın yazarı annete kast zahn -her cocuk eğitilebilir diye.daha bende almadm ama oven 10larca tanıdık anneler duydum.denemek lazım =)
gelelim asıl sorum ben oglumu 8 ay emdirdim ve daha sonrasında surekli biberon verdim bugun artık 2 yaşımızdayız ve o hala deliler gibi gunde 2 lt ve fazlası sadece sut iciyor.drumuz su ile karıştır dedi verdm ama kabul etmedi.biberon saniyede agızında olmassın ağlama krizlerine giriyor...geceleri uyanmaktan bıktım.....bıkmayı gectim sut kansızlık yapıo ve hic yemek yemiooooooo napmam lazııım yardımcı olun lutfen....:tomato:
Davranış Bozuklukları kızlar bi bakarmısınız???oglum sutkolik
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Davranış Bozuklukları kızlar bi bakarmısınız???oglum sutkolik