Arkadaslar Ayhan Cocuk'tan gecen sene aldığım, sayılı kullandığım Britax-Romer B-Agile 4 Travel Bebek Arabası (Chili Pepper) 'nı satmak ıstıyorum. İnternette şu an (ana kucağı olmadan) arabanın en ucuz fiyatı 800 TL iken, ben ana kucağı ile beraber 700 TL' ye satıyorum.

Bilgi: Ekte Ayhan Cocuk'tan bir kac fotoğraf ekledim. Arabanın fotoğraflarını da ayrıca cekip yukleyeceğim...

Britax Romer B-Agile Travel Sistem Bebek Arabası ve Puset
Ozellikleri:
B-Agile hafif spor bir otomobil gibi pratik ve konforlu bir seyahat sağlar Kompakt katlanabilir ve demonte edilebilen tekerlekleriyle kolayca taşınabilir. Cok kademeli ayarlanabilir arkalığı her yaş grubuna yuksek konfor sağlar. Yeni doğmuş bebekler icin mukemmeldir. Arabanın kendi taşıma unitesi istendiğinde cıkartılabilir. 5 pozisyonlu tam yatabilen sırt dayanağı mevcuttur. 360 derece donebilen ve sabitlenir on tekerlekler Arka Tekerleklerde Suspansiyon ozelliği Arka tekerleklerde fren sistemi 5 noktalı pedli emniyet kemeri Tentede yer alan pencere sayesinde bebeği gorme imkanı Geniş alt sepet Katlandığında otomatik kilitlenme ozelliği Urunun Ağırlığı: 8 Kg. Boş Kasa Ağırlığı: 6.5 Kg. Travel Sistem Ozelliği Baby Safe doğumdan itibaren bebeğiniz icin en ideal ve en guvenli seyahat cozum sağlar. BABY SAFE

Ozellikleri :
50+ UV korumalı guneş tentesi Yeni doğan bebekler icin ekstra sırt & bel desteği Yumuşak yuzeyli, cıkarılabilir, yıkanabilir kılıf Benzersiz metal kemer kilidi ile daha yuksek koruma sağlayan 5-nokta bebek emniyet kemeri Arac Ici KullanımıGeriye donuk montaj 5-nokta emniyet kemeri ile, arka sağ/sol koltukta kullanım Baby Safe ISOFIX ve Kemerli bazalar ile kolay montaj imkanı