kontrole gittim egemle dondum......
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- kontrole gittim egemle dondum......
-
01-10-2022, 22:19:38hamileleiğimin 37.haftasında 14 ekim gunu saat 13:20de doktorumuzla randevumuz vardı.hep normal doğurmak istiyordum ve doktorumla destekliyordu. ogun catı muayenesi olup nstye gircektim.saat 2'ye yirmi kala doktorun odasına girdim ve catı muayenesi oldum.herşeyim normaldi doktorumda bende memnun olmuştuk.catım,suyum ve bebeğin durumu herşey normal doğum icin gayet uygundu. doktorum birdaha kontrole gelmeme gerek olmadığını artık sancım geldiği zaman gelmemi soyledi.cok sevinmiştim normal doğurabileceğim icin.son olarak doğuma hazırlık icin kan tahlili yaptırmamı ve nstye girmemi soyledi.tahlil sonuclarımı ve nst sonuclarımı alıp doktorun yanına gittim.eşim sonuc gostereceğim icin iceri girmemişi.sonucları gorur gormez doktor seni bugun hemen sezaryana almalıyız dedi. cunku bebeğimim kalp atışları 100 ve 110 arasındaydı.cok duşmuştu.eşinide alalım iceri bir konuşalım dedi.benim tansiyonum yerlerde geziyordu.doktorumda sezaryandan cok korktuğumu biliyordu ve beni sakinleştirmeye calışıyordu.eşimlede konuştu ve yapabilecek başka bişey omladığı icin kabul ettik.doktorum akşam ustu hemen ameliyata alayım seni dedi.hemen bir oda verdiler bana. eşimde eve gelip cantalarımızı alacaktı.annemi aradım hemen.eşim gidince hastanede yalnız kalmak istemiyordum.ağlayarak anne beni ameliyata alıyorlar koş dedim.annemin evide hastaneye 10 dk uzaklıkta.odada hemen damaryolu acıp serum takıp onluğu giydirdiler ve istirahat etmemei soylediler.ben daha yatağa uzanmadan kapıda bir sedye ve hasta bakıcı gordum.ameliyathanenin hazır olduğunu soylediler bana.eşimde bende bir yanlışlık var ben akşama giricem ameliyata diye diretiyordum.meğer doktorum o arada musaitmiş ve hemen almak istemiş.beni apar topar sedyeye aldılar.annem babam ve abim ben asansore girerken yetiştiler ancak 10 dklık yoldan.ameliyathaneye girdim.doktoruma beni komple bayıltmasını istedim.cunku cok korkuyordum.beni sakinleştirdi ve epiduralin hem bebek icin hem benim icin daha rahat olacağını ,yarım saatte herşeyin biteceğini soyledi.epidural iğnesini vuracaklar.ama ben yalvarıyorum.nolur diyorum eşim yarım saate yetişemez buraya. cocuğum cıplak kalcak,kıyafetleri evde diyorum.ama beni dinlemediler.merak etme cıplak kalmaz dediler.ve 10 dk sonra bebeğim kucağımdaydı.ama oğluşum yarım saat havluya sarılı kalmış yazık.hastanede ve doktolar arasında adımız surpriz bebek kaldı.egem biricik oğlum bize gercekten surpriz yaptı. cok rahat bir ameliyat gecirdim.hicbişey anlamadım bile.ama ameliyattan 3 saat sonra kesik yerimdeki ağrılara dayanamaz hale geldim.allaha şukur onuda bir antibiyotik ve ağrı kesiciyle hallettik.şuan 21 gunluk bir bebeğim var.ve allah bu guzel duyguyu herkese yaşatsın.herkesin evladına uzun omurler versin....opuyorumnanaktan