arkadaşlar cok acil fikirlerinize ihtiyacım var. siz olsanız ne yapardınız??
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- arkadaşlar cok acil fikirlerinize ihtiyacım var. siz olsanız ne yapardınız??
-
01-10-2022, 22:18:04arkadaşlar bu konuyu buraya acmak ne kadar doğru bilmiyorum ama acilen fikirlerinize ihtiyacım var iki aylık bir bebeğim var emziriyordum... ne yazıkki dun ve bugun sutum cok cok azaldı hatta kesilmek uzere diyebilirim.....sebep ise şu geectiğimiz hafta icinde mide bulantısı şiddetli ishal ve kusmalar yuzunden hastanelik oldum kan tahlili vs bir suru test yapıldı doktor bağırsak enfeksiyonu olduğunu soyledi ve buyuk bir olasılık verdi bunun sebebinin ictiğimiz damacana sudan kaynaklı olduğunuda ekledi... o gun serum bağlandı ama ne fayda hastaneden cıktık gece evde gene rahatsızlandım bu sefer başka bir hastaneye gittik elimde test sonuclarımla birlikte hemen serum bağlandı bu doktorda aynı şeyden şuphelendi SU... ben o gunden beri yemek bile yiyemiyorum ciddi anlamda iştahsızlık var zaten yediğimde midemde kalmıyor ya istifra ederek yada dışkı yolu ile her yediğim gidiyor malum bu durumdada sutum azaldı ve kesildi denilecek kadar az..evimin icinde eşim annem ben ve bizde kalan misafirlerimizde dahil ard arda gelen gunlerde aynı şikayetlerle hastanelik olduk. hepimizede soylenen durum aynı sudan kaynaklı.... normal zamanda olsam emzirme doneminde olmasam inanın hic takmam kafama..şimdi diyorumki bu ictiğimiz suyu analiz ettirip gerekli yerlere şikayette bulunsammı diye duşunuyorum genede kararsızım siz olsanız ne yapardınız..:uhm: :a015: anneliğimin daha baharını yaşarken emzirmekten mahrum kalmak canımı cok sıkıyor ne yazıkki bebeğime doktor tavsiyesi uzerine mama vermeye başladım senağlama senağlama