16 haziran gunu sabah son kontrolume gittim 3800 olmuştu ve yarın 8 de doğacaktı doktorumla son konuşmaları yaptım ve eve gittim once banyo yaptım sacımı fonlettim ve erkenden yattım ama uyuyamadım korkudan değil heycandan sabah 7 de gozlerim fal taşı gibi acıldı kahvaltı yaptılar annemler ve biz bir hengameyle yola cıktık hastaneye geldik bana doğumda terslik olursa mesul değiliz diye kağıt imzalattılar sonra odama cıktım ebe geldi kızımın kıyafetlerini istedi bana da onluk getirdi hic bişeyin kalmasın bunu giy dedi giydim serumu taktılar veee o an ameliyathaneye doğru gidiyorum eşim beni optu annem optu herkes korkuyor ben cin gibiyim hic korkmuyorum aşağıya indik bana sedyeden in dediler indim ve ameliyat olacağım sedyeye yan oturdum anestezi uzmanım geldi sırtımı actı ve kıldan daha ince bir iğneyi yapmak uzere hazırlandı bana ceneni govdene daya dediler yaptım bir kişide irkilmeyeyim diye omzumdan tutu iğne yapıldı heralde normal iğne yesem bu kadar acırdı hic acımadı bacaklarımda sıcaklık oluştu parmağımı oynatayım dedim olmadı beni yatırdılar onume perdeyi gerdiler ve sondamı taktılar ardından doktorum neşteri vurdu hssediyordum ama hic acımıyordu saat 9 a on kala kızım ağlayarak doğdu hemen opturduler ve temizleyip yukarı cıkardılar benim dikiş işlemim başladı 10 dk da o surdu toplam 20 dk doğum bitti ne doğumda ne de sonrasında hic bir ağrı sızı duymadım ne dikiş ağrısı ne de karın ağrısı allah herkese benimki gbi kolay bir doğum nasip etsin oğleden sonra 2 gibi uyuşukluk gecti ve ben aynı gun ayağa kalktım başımda donmedi.Ertesi gunde evmize geldik şimdi kızım 5 aylık ve cok yaramaz