o benim dunyammmmmm..
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- o benim dunyammmmmm..
-
01-10-2022, 22:02:35doğum yapmama daha 2 hafta var biliyordum,en son kontrole gittiğimde doktorum acılma var yarın sabah doğuma geliyosun dedi cok şaşırdım bi anda şok oldum ağlamaya başladım,hemen eve geldik cantam hazırdı ama yine kontrol ettim inanmıycaksınız ama ustten bi temizlik bile yaptım evde ne olur ne olmaz die
o gece hayatımda uyumadıım kadar rahat uyudum sabah erkende kalktım abdest aldım namaz kıldım dua ettim ve doğuma gittik.hastaneyue girmeden hastanenin yanında bi cay bahcesinde oturduk biraz heyecandanmı korkudanmı ne miğdem cok bulanıyodu acık hava ii geldi kalbim durcaktı sanki yok boyle bi heyecan,neyse girdim doğumhaneye,sancım yok suyum gelmedi kanama yok ama 5 santim acılmıştı.ebe suyumu patlattı sonra serum falan verdiler suni sancı daha sonra bi kactane iğne yaptılarrahim iyice acıldı beni biraz yuruttuler falan en son bi iğne yaptı ebe hemen catala cıktım doktorum geldi ben bağırıyorum yanıma bi annem geliyor bi yengem neyse cıkardılar annemleri doğum haneden ben ağlamaktan bi hal oldum catala cıktım 10 dk surmeden doğum gercekleşti bende yeniden doğdum sanki boyle bi huzur ve rahatlık hic yaşamamıştım 2.700gr doğdu kızım.dunyanın en guzel şeyi doğum yapmak normal doğum hic kimse korkmasın ben yaptıysam herkes yapar..şimdi bebeğim 3 aylık canım kızım cok seviyorum herşeyim oldu rabbim herkese nasip etsin inş.