arkadaşlar oğlum kolik bir bebekti.bu yuzden cok zor bir 3,5 ay gecirdik.tam iyi kotu rahata erdik derken uyku problemi cıktı.daha doğrusu bu sorun hep vardı ama ben gazdan sanıyordum.kolik bitince duzene girer diyordum ama olmadı.oğlum uykucu bir cocuk.uyandıktan 1-2 saat sonra tekrar uyumak istiyor ve kendi kendine uyumadığı icin ağlamaya başlıyor.ayağımıza alıp sallıyoruz.şimdiiiiiiiiii.........
1- hemen gozlerini kapasa da dalamıyor dalıncaya kadar epey bi sallamamız gerekiyor
2- uyuduktan sonra da uykuya devam edebilmesi icin ayağımızdan indirmememiz gerekiyor.indirdiğimizin 2.dakikasında uyanıyor.bu yuzden sallamasak da ayağımızdan indiremiyoruz.bir de her sese uyandığı icin tekrar sallamak icabediyor zaten.o uyuduğunda nerdedeyse evde nefes almıyoruz ses cıkmasın da uyanmasın diye.
Alışmasın indirelim diyip indiriyoruz ayağımızdan ama hemen uyanıyor uykuyu toparlayamadığı icin de gun boyu ağlıyor.
Bunlar ne zaman duzelecek ya da duzelecek mi???bebişleri benim gibi olan var mı aranızda siz napıyorsunuz??
Bebek Beslenmesi uykuya dalma ve devam etme zorluğu:((
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi uykuya dalma ve devam etme zorluğu:((