Minik Aslanımızın hikayesi,
2007 yazı temmuz ayında bir bebeğimiz olsun istedik.Henuz 3 haftalıkken eşimden gizli test yaptım ve sonuc negatifti.Cok uzuldum .Sağ tarafımdaki yumurtalığımda bir ağrı hissediyordum,herhalde regli olacağım diye duşundum.5 Ağustosta iş cıkışı eşimle hastaneye gittik ve test icin kan verdim 2 saat sonra sonuc cıkıcak dediler sabırsız bir bekleyişe girdik. 2 saat sonra hastaneye gittik,suratsız bir hemşire sonucu print ediyo ama bir turlu beceremiyo,ya da ben cok aceleci davranıyorum.Kadınla munakaşa bile ettim.Sonra sonucu zarfa koymaya calışıyodu gerek yok dedim aldım. Heyecanla değerlere bakıyorum bir an anlayamadım.Değerler minimum değerlerin ustundeydi bir an afalladım,hemşire butun soğukluğuyla bana bakıyordu,nasıl yani pozitif mi dedim.Bet bir sesle evet dedi.Hemen eşime dondum,dışarıya cıktık oley dedim ve ona sarıldım.Cok mutluyduk artık 3 kişiydik.Daha onceki başımızdan gecen talihsizlikten dolayı kimseye soylememe kararı aldık.7 Ağustos evlilik yıl donumumuz olduğu icin haftasonu icin Cınarcıktan bir otelden yer ayırmıştım.Otel cok kotuydu,cınarcığa uzak ve kalınmayacak kadar da kotuydu.Aşkitomun sırtında kocaman cantayla başladık boş otel veya pansiyon aramaya her yer doluydu.Sonra bir pansiyonda yer bulduk.Pansiyoncu ama odalar 3 kişi dedi.Bende gulerek zaten bizde 3 kişiyiz dedim.Tatilimiz cok guzel gecti.Donunce kuşikoma soyledim neden daha once soylemedin diye fırcamı da yedim. Ailemizden de sadece kucuk ablama soyledik kimseye soyleme diye de tembih ettim ama butun aile oğrenmişti sayesindeAşkitomda anneciğine soylemiş sevinsin diye ama soylediğini bana soylemiyor
Kuzumun varlığını oğrendikten sonra başladım internette hamilelik sitelerinde ve alışveriş sitelerinde dolaşmaya.Boş kaldığımda hep doğum hikayelerini okuyup ağlıyordum.Duzenli olarak başladık doktor kontrollerine.Minik aslanımız 24 haftalık olana kadar Atıl hocaya gittik her ay. 11. Haftamızda kızınız olabilir ama 14. Haftada daha net soyleyebilirim dedi.Bizde kuzumuzu Su Mina diye sevmeye başladık.Minicik bir kızımız olacaktı.14. haftada yine Atıl hocada bekleme salonundaydık.Sehpadaki dergileri karıştırıyordum.Dergide gozum nedense hep erkek kıyafetlerindeydi,aşkıma ay ne guzel şuna baksana deyip durdum.Sıra bize gelmişti.O salonda hep kalbim kut kut atarak bekledim ya kotu birşey olursa diye.Neyseki Allahıma şukur herşey beklenen gibi normaldi,sıra geldi miniğimizin cinsiyetine.Oğlunuz olacak dedi,ikimizde donduk kaldık.Alışmıştık biz kızımıza Su Minamıza 24. haftada herşey cok normal artık bana gelmenize gerek yok dediğinde sanki butun dunyayı ben taşıyormuşumda omzumdaki yuk birden kalktı gibi hissettim.
Annesinin kuzusu anneciğini hic uzmedi,baştan sona kadar harika bir hamilelik gecirdim.Kendimi cok ozel bir insan gibi hissettim hamilelik doneminde.İcimde onun varlığını hissetmek cok guzeldi.6. aydan itibaren yatarken klasik muzik dinlemeye başladık doğumdan sonrada dinlemeye devam ettik.En cok yunus seslerini duyunca kıpır kıpır hareket ediyordu kuzuların kuzusu.
Evettttt şimdi Toprak geliyordu gumbur gumbur.Ama Toprağın yanına afilli bir isim daha istiyordum ben.Ve Aras olsun dedim melek aşkımda kabul ett Toprak Aras kulağa cok hoş geliyordu.Oğlumla bitmek bilmeyen bir seruvene girdik,sanki gunler haftalar bir turlu gecmiyordu.Ona ilk zıbın aldık,sonra da kilot. Aslında once kilot alınırmış donansın diyeSonra benim yoğun araştırmalarım sonucunda sevgili Banucumunda alışveriş yaptığı Zeytin burnundan bir mağzadan sadece hastane cıkışı haric butun alışverişimizi yapmıştık.Oğluma uygun şık bir hastane cıkışı bulamadım bir turlu,o kadar cok dolaştım ki.Doğumdan sonra ikimizde fıstık yeşili giyelim diye sonunda beğendiğim bir takım buldum. Doğum sepetini babamız hazırlamıştı ,sepeti harika oldu.Becerikli kocam doğum şekerlerini de kendisi hazırladı.Butun hazırlıklarımız bitmişt.
Son haftama kadar calıştım toplamda 10 kilo aldığım icin cok hareketliydim sadece botlarımı aşkım giydiriyodu,oğluştan rahat eğilemiyordum.Her ay resim cektirdim,son ay karnım kocaman olmuştu.Sanki basket topu yutmuş gibiydim,incecik bacaklar koskocaman bir karın,yanaklarımda tombulaşmıştı.Son hafta kuafore gittim epey kalabalıktı,kac aylık hamilesin diye sordular 7 dedimnazardan korktuğum icin.
İzne ayrıldığım gun canım bitanecik ablam gelmişti,iyiki gelmiştin ablacığım seni cok seviyorum.Sonra k.validem,k.pederim,aşkitomun abisi ve teyzesi geldi ve doğum ekibimiz tamamlandı Doğumdan sonra bir sure yalnız kalmamam icin Annemler daha sonra gelecekti.Şunuda belirtmeden gecemiyeceğim kuzunun doğum tarihini amcasının d.gunune secmiştikBu yuzden gobek adı mızda amcamızın adı
Son gece gecmek bilmedi bir turlu,6 da kalktık 9 da sezeryana alacaklardı.Hazırlandıktan sonra ben gunluğu son kez bişeyler yazdım.Aşkımın elinde kamera beni cekiyorValizimiz ve ana kucağımız kapıda bizi bekliyordu,hazırlandık ve yola cıktık.
Şimdi bekleme sureci hastanede başlamıştı.Sonda ve lağmandan korkuyordum,allahtan doktorum gerek duymadığı icin ikisinden de kurtulmuştum.Ve o an gelmişti,sedyeye yatırdılar bonemi taktılar kuzumuza kavuşmaya gidiyorduk o ana kadar ben cok neşeliydim.Baktım ablam orda kaldı bir dugusallaştım abla sende gel dedim.Ablam ben ve melek aşkım 2 tanede gorevli bindik asansore.Pat asansorde kaldıkkkkkkk.Ben bildiğim butun duaları okuyorum bu işte bir terslik var,uğursuzluk var diye de icimden geciriyorum.gorevli kadında 6 yıldır burdayım ilk defa asansorde kalıyorum demez mi ben iyice korktum.Neysek asansor hapsimiz cok surmedi.Bir baktım ablamla aşkım asansorun obur tarafında kaldı ayrılık anı gelmişti.eşim sedyesi suren gorevliye eşimi opebilirmiyim dedi.Sedyeyi eşime doğru geri getirdi kadın, optu ve kapı kapandıııııı
Karar anıgibi kaldık mı oğlumla başbaşa,kenarda bekliyorum,duvarlar yeşil,baktım sedyede birisni goturuyorlar onu gorunce bir urperdim,sonra cok gulec bir hemşire beni aldı sohbet ederek ameliyat masasına yatırdı.Bir baktım pire gibi bir suru gorevli hızlı hızlı bişeyler yapıyorlar.Birisi serum takıyo,oburu kalbime bişeylerler takıyo o hareketlilik beni korkuttu ilk defa korktum.Sonra anestezi doktorum geldi bana iltifatlar etmeye başladı ama sesim titriyo korkudan.Sonra daha neşeli bir ses nihayet doktorum gelmişti.Once delikanlının gobek adı ne olacak dedi bende hem eşimin hemde abisinin adını soyledim olmaz olye bu cocuğun kac tane adı olacak dedio zaman abisinin adı olsun dedim.tamam o zaman uyku zamanı dedi,ayaklarım cok uşudu dedim,carşafla orttu başka bişey istiyomusun dedi,hayır deyince iyi uykular dedi.Saate baktım 10:25 ti ve etraf karardı
Sırtım ağrıyor hemde cok feci,oğlum nasıl diyorum cevabı duyamadan uyuyorum.Sanırım bir sure sonra yine oğlum nasıl diyorum cevabı yine duyamıyorum.Saat 11 i geciyordu kendime geldim.Ameliyathanedeyim hala ,yan yatmak istiyorum,sırtım cok ağrıyo,yatamazsın ağrın olur diyo hemşire olsun diyorum ve yan yatarak odaya cıkıyorum.Aşkımın sesini duyuyorum cok guzel bir oğlumuz oldu,şimdi saclarını tarıyorlar diyor.Tarağa gelecek kadar uzun sacları var diyor.
Veeee buluşma anıı,bataniyede minik bişey sarılı hemşire odaya geliyor.aman allahım ne kadar tatlı bişey bu boyle minicik.Yanıma veriyorlar,opuyorum ve başlıyor ağlamaya.Ben biraz şaşkın birazda narkozun etkisi var uzerimde.Sonrasını kameradan izliyorum,net hatırlamıyorum cunku.Benden sonra hemşire babasına da verelim diyo,her izlediğimde kıskanıyorum,nasıl konuşuyor aşkım oğluyla onda benden daha cok kalıyorve uzun uzun seviyor,konuşuyor oğluyla.Hemen sutum geldi ve minik ağzıyla emmeye başladı kuzum.Doğumdan sonra cok az ağrım oldu,aynı gun tek başıma yataktan kalkıp yurudum canım cok tatlı olduğu icin yardım ederken bir yerimi acıtırlar diye kendim kalktımdiğer hastalar refakatcılarıyla yuruyordu ben yalnızGazımıda 8 saat sonra cıkardım ve o gun hayatımıza bir gaz girdi pir girdi
Şimdi 10 aylık oldu kuzuların kuzusu canımın obur yarısı,Allahıma bin şukur onu bize verdiği icin.Ben hayatımda boyle guzel bir duygu tatmamıştım,bu kadar muhteşem bir guzellik gormemiştim,bu kadar pamuk el tutmamıştım,bu kadar harika gulen bir bebek gormemiştim,bu kadar mis kaka kokmamıştım Birisi gaz cıkarınca hic bu kadar sevinmemiştimHenuz 2 aylıkken bir yere gidiyoruz sen araba koltuğunda uyuyorsun bende elimi koltuğuna dayamışım,bir baktım birisi elimi tuttuben boyle bir duygu yaşamadım anneciğim daha once bu anlatılamayacak kadar eşsiz bir duyguydu.Sana hamileyken de bir gun ruyamda seni gormuştum o duyguyu o zamanda yaşamıştım.
İyiyki varsın canımın obur yarısı,minik aslanım,boceğim,balım,kuzumm
Seni o kadar cok seviyorum ki oğlum uykunda bile ozluyorum,yok boyle bir sevgi yok bunun tarifi,eşsiz bir guzelliksin canım oğlum .