daha once dediğim gibi sizlere kontrole diye gittik hastaneye, ama zaten az olan suyum bitmiş bebek sıkıntıya girmişti, ustelik catım darmış ve bebeğin başıda yukardaymış, acıklıkda yok, sezeryana karşı olan doktorum imkansız normal yapamazsın bu durumda dedi. annem başka şehirde paldır kuldur aradık hemen atla gel diye otobusun kalkmasına 15 dakika kala hemde, sonra ordan başka otobus de yok, yazık acele acele toplanıo yetişti otobuse. Doktor duş icin izin verdi hemen eve geldim, size yazdım duş aldım bi yandan bebeğin mobilyalarıda geldi adamlar yan tarafta kuruyo,ev dağınık malum yeni taşındım, neyse doğum cantamın eksiklerini tamamlayıp cıktık evden, bide resim cekindim hamiş hamiş son kez, siz şimdiden bolbol cekinin beni aceleye geldi..
odama yerleştim, eşim otogara annemi almaya gidecekti guya daha cok vardı gelmesine, ben sandım odamda şoyle oturcam belkş duygularımı yazcam filan, bi baktım hemşireler geldi, onluğu giydim, ve işte başladı gectik o farklı boyuta... damar yolu acıldı, sonda takıldı (tek kotu şey sondaydı bi turlu olmadı nefret ettim), lavmanda yapıldı, bu sefer de dinlencem sandım yok bi baktım sedye, hemen alıyoruz seni dediler durum cok acil, elim ayağım boşaldı bi arkadaşım gelmişti okuldan yanımda o var, annem yok hala bekleeler sandım yok, eşim dışarı cıkmış anneme telefon etmeye, o arada aldılar beni, film gibiydi, sonra yetişti neyse optu beni ve işte ameliyathane.. oturtular beni, onden hemşire sarılıyo, belden iğneyi vurdular cok az hissettim, bi kac saniye icinde bacaklarım uyuşmaya başladı, sedyeye kaldıramıyorum o kadar yani, hemen kaldırdılar, serum o bu herşey takıldı doktoru bekliyoruz. hissediyomusun diyolar bacaklarını hayır hissetmiyorum dedim ama gobeğimi hissediyorum dedim hepsi şok:bbo: orda serumla ilgilenen birisi vardı gobeğime bişi yaptı hissediyomusun dedi evet acıyo dedim, adamdaki tepki şu, rsmen tırnağımı gecirdim normal şartlarda bağırman gerekiyordu demekki hissetmiosun dedi, bende az daha bekleyelim iyice uyuşayım nolur diyorum bi yandan... neyse sevgili doktorum geldi ve başlıyoruz dediler, saate bakın benim icin bebeğim cıkınca dedim, hemşirelerden biri ay burclar cok mu onemli ,işmiz var filann dedi ama sağolsun ordaki cocuk ben bakayım dedi.. doğum başladı, sallantı sarsıntı ve ellemelerini hissettim sadece, şimdi bebeğin cıkıyo dediler 5 dakika icinde doğdu kuzucuk, heyecanlandım inanamadım, bastırcaklar hazır ol dediler 3 kere cok sert bastırdılar hissettim cunku goğus tarafından bastırdılar ve minik bi ağlama duyuldu, inanamadım o mu gercekmi dedim şukrediyorum bi yandan, yok senin icin ses efekti yaptık dedi cocuk, temizlediler ve getirdiler yanıma hemen işte o an hayat durdu kızlar, o iki minik gozu, o şirin minicik yuzu gorunce koptum, dert ettiğim şeyler okul iş tez hepsi bitti, artık hicbiri onemli değildi, sadece o o o ve gercekten aşık oldum o minik yakışıklıya coksekeriremsu babasına gostermeye gittiler hemen, dikiş olayı başladı 40 dakika kadar surdu, bi ara midem bulandı hepsi korktular kanımda cok fazla gidiyomuş sen bişi yaptınmı değişik bi hap filan aldınmı dediler aspirin evet deli gibi aspirin almıştım o gun bebeğime faydası olsun doğuma kadar diye, hemen uyutalım o zaman seni dediler iğne yapıldı 5 dakikaya uyursun yarım saate uyandırcas dediler ve bendekide ne bunyeyse kızlar taa ertesi gune kadar uyuyamadım, dikişler bitti nihayet doktorumla vedalaştım cok tatlı kadın ya optu beni giderken bide, indim sonra odaya minik oğlum giyinmişde gelmiş coktan, annemde yeni gelmiş, herkes bi duygulu boyle eşim gozumun icine bakıyo tabi ozlemişim onuda, annemde sarıldı duygulandı, emzirdim hemen sonra, işte boyle kızlar herşey cok guzeldi, sonraki iki gun o ağrılar iki buklum yurumeler haric, o gece hastanede kaldık ertesi gun cıktık, iki kere daha lavman yapıldım bi turlu o kadar yurumeme rağmen gaz olayını halledemediğim icin, size gec yazabildim cunku 2 gun sonra sarılık oldu bebeğim ve bi gece hastanede kaldı tekrar, kıyamam her tarafı iğne deliği oldu icim gitti.. Allah kimseye evlat acısı vermesin o an bile icim eridi..
doğum esnasında inanırmısınız bilmem ama isimleriniz tek tek geldi aklıma ve dua ettim hepiniz icin, kolay doğumalr diledim ve hamiş olmak isteyenlerede aynı şekilde..
bebeğim 20 gun erken ama cok şukur 3300 gram 50 santim boyunda doğdu, cok şeker bi gorseniz, bu arada tam 7.7.2008 de 7yi 7 gece doğdu akşam tesaduf oldu, bu arada adıda DENİZ oldu, deniz bize uzak konyadayız yakınlaştıralım dedik, kızlar Allah herkese tattırsın bu duyguyu inşallah, Allah hepinizden razı olsun dualarınızı eksik etmediniz, hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah miniklerinizi, ozlemişim valla hepinizi canım arkadaşlarım benim, herşey icin saolun, boncuk gozlume bi bakayım ben şimdi uyuyo