merhaba,
bebeğimi bırakıp calışmayı hayatım boyunca asla hic duşunmedim.doğum iznine cıkarken ayrıldığımı da işyerime soyleyemedim ve onlar bana iznim suresince cok destek oldular.şimdi ben ayrılıyorum gelmicem de diyemedim mudurume..iznim malesef bitti ve yarın işe gitmem gerekiyor.bir yandan bebeğim icin iyi bir gelecek hazırlayalım calışmalıyım diyorum diğer yandan bebeğimi bırakmak istemiyorum diyerek gecti son 1 ayım.ve malesef yarın işe gitmem gerekiyor ama ben istemiyorum..bebeğime yarın babaannesi ve dedesi bakacak.uzak olduğumuz icin evimde bakacaklar ve ben ozel hayatıma bu kadar yakınlaşılmasından hic hoşlanmıyorum.kayınvalidem cok ii biri fakat biraz meraklı evime gelen misafirleri bile yonetmeye calışıyor zaman zaman ve şimdi hergun benim evimde olacak bebeğime o bakacak.en kotusude bebeğimi annem diye seviyor sonra babaannem diye değiştiriyor ve ben bebeğimin benden başka kimseye anne demesine asla tahammul edemem.....kızlar 2 gundur ağlıyorum ne yapıcam ben psikolojim cok kotu ve sutumu de etkiliyor..siz olsanız ne yapardınız senağlama
yarın bebeğimi bırakıp işe başlıyorum cok caresizim :(
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- yarın bebeğimi bırakıp işe başlıyorum cok caresizim :(