aman allahım bebeğim geliyooooooooooooo.........hihoyyyt..

6 nisan pazartesi sabahı uyandım pijamama baktım bi ıslaklık var allah allah bu neki dedim ama hic ihtimal vermiiyorum suyumun geldiğine hatta nete girip yazdım kızlar sanırım suyum geldi diye once bi guzel kahvaltımı yaptım sona belki fazla bi akıntı olmuştur kaybettğim suyu yerine bırakayım die booll boll su ictim ama nafile akıntı git gide artmaya başladı..eşimi aradım hemen okay sanırım benim suyum gelio dedim o şok oldu tabi kızım hic korkma hemen anneni ara sor bakıyım sumuymuş dedi heh hee annem nerden bilecekse gormeden su olduğunu..kaydirigubbakcemile3

neyse annemi aradı anne pijamam ıslaktı hala da az az ıslanıo dedim annem kızım hic panik yapma suyun gellio dedi..ayyy annem oyle deyince ben bi korktum anlatamam..korkudan bacaklarım titremeye başladı.ağlayarak eşimi aradım suymuş cabuk gelllllll dedim zavallım hemen geliyorum ağlama bebeğm korkma dioo en hungur hungur ağlıyorum..eve gelene kadar tlfnu kapatmadı beni sakinleştirmeye calıştı..:asigim:

eşim geldi hemen beni yatırdı yarım saat sonra annem geldi..onlar beni ikna etmeye calışıo hastaneye gidelim diye ben yok anne ya hic sancı filan yokki gitmeyelim diyorum acayip tırstım yani.zorla ikna ettiler hastaneye gidiyoz annem diyoki hatane cantasını da alalım ben hayır daha doğum değil gerek yok diyorum keşke annemi dinleseymişiz..

neyse gittik hastaneye hemen catala cık dediler ben cıkmam diyorum bak ama bebeğin zor durumda olabilir filan beni ikna ettiler ayyyy iğrenc bişey cıktım mecburen sonra tuşe yaptılar tabi cok canım yandı cok bağırdım ama hic acıklığım yokmuş..drm bişey yediniz mi dedi bende evet dedim o zaman akşam 8 e kadar hic bişey yeme sonra ameliyat dedi allahım ben nasıl korkuyom madem acıklık yokmuş biraz daha kalsın filan diyom hayır olmaz dediler..

beni hemen odama aldılar nst filan cekildi eşim dışarda bizi beklio bu arada cıktık doğum bugun dedim cok heyecanlandı hemen cantayı alalım dedi ben de gelicem diyorum beni goturmediler teyzemler filan herkes hastaneye geldi..yeşil onluğu giydim sonda takıldı veeee snadalyeye oturdum beni goturuyolar ben hungur hungur nasıl ağlıyom eşim geldi oda ağlıyo hic korkma ben burdayım hep dua edicem diyo ben el salladı ve asansor kapandı..

ameliyat haneye bi girdim buzz gibi bi yer hemen beni masaya aldılar epidural olcaktım pozisuon vermeye calıştılar ama bi turlu eğilemedim bu arada belime tam 8 defa iğne yaptılar ama uyuşmadım cok canım yandı en sonunda pesss ettim ve beni bayıltın dayanamıycam dedim tamam dediler hatta niye epidural istediniz ki cok riskili dediler o zaman noluurrr genel anestezi yapın dedim hepsi guluştuler şaka yaptık diye..

veeee yavaş yavaş konuşulanları anlamamaya başladım en son ışıga baktım ve gerisi karanlık..ama karnıma soğuk soğuk bişeyler surulduğunu hatırlıyorum ve cok uşumuştum..

uyanma aşamam cok acıklıymış anlatılınca bi garip oluyorum..beni getirmişler gozlerim kaymış olu gibi yatıyomuşum eşim annem teyzelerim dr lar beni ayılmaya calışıyolarmış..ben anneeee uşuyorum cok uşuyorum anneee beni dodurun dondurun beni yastık verin diye bağırıyomuşum annem dayanamamış odadan ağlayarak cıkmış..eşim normalde cok sakin mizaclıdır ama drlara hep bağırmış niye ayılmıyo bişey mi oluyo diye hemşireler filan herkes payını almış azardan yana:mymeka:..neyse oğlmu yanıma yatırmışalar baygınken bile tutmaya calışmışm eşim kızım baygındın ama nasıl sıkı tutuyodun diyo..

pencereye baka baka ayıldığımı hatırlıyorum sonra yalvarmaya başladım lutfen yastık verin dikişim cok gerilio diye ama yasak veremeyiz dediler sıtr ustu yatmak cok canımı yaktı felaketti ..agrı kesici iğne yapılınca rahatladım cok şukur biraz iyi olmuştum oğlumu istedim allahım bi baktım melek gibi nasıl masum hemen hemşireler emzirtmek icin goğsumu actılar oğlum o kadar acmış ki cok guclu guclu cekmeye başladı hala o emmesi aklımda hic unutamıyorum cok garip muthiş bi duyguydu..

artık iyice kendime gelince hemen kaldırcaz yurumen gerek dediler biraz zor oldu ama kalktım yurudum bol bol..

doğumun 3. gunu cok iyiydim hatta bebeğimle sadece ben ilgilendim kimseye baktırmadım..

once eşimle konuşurduk 2 cocuk yapalım bide kzımız olsun derdik şimdi eşim kesinlikle istemiyorum seni oyle bi daha goremem olsem daha iyiydi diyo oğlumuz bize yeterseni oyle gormeye dayanamam diyo..ama inanın ben o cektiğim acıları coktan unuttum..şimdi varsa yoksa oğlum o kadar guzel bi duygu ki allahım tum isteyenlere nasip etsin..biraz fazla uyusa korkuyorum az uyusa acaba bi yeri mi ağrıyo diyorum ağlamasına hic dayanamıyorum o benim meleğim mucizem guluşu dunyalara değer..

şu anda meleğim uyuyor bi yandanda dudaklarını emiyo gibi yapıyo.:ecrin_bebek:.

emir kağanım hayatımızın neşesi 6 nisan 2009 da 20:25 de evimize teşrif etti..sen bizm baş tacımızsın oğlum..ve kızlar bi daha cocuk yapabilirmiyim bilmiyorum oğlumun ustune gul koklayamam gibime gelio sanki onu ihmal edecekmişim yetemiycekmişim gibi gelio..

cok uzattım kusura bakmayın ama yazarken icimden coşup geldi sanki kendime hakim olmadım ellerim kendi kendine yazdı ..surcu lisan ettiysem affola eminim bi cok yanlışım vardır ama donup hic bişeyi duzeltmek istemiyorum sıcak sıcak goderiyorum..

ve tekrar tekrar soyluyorum rabbim tum isteyenlere bu muthiş duyguyu yaşatsın doğum yapacak olanlara allahı kolaylık versin..tum kk dostlarını ve 2009 nisan annelerini ve kuzularını opuyorum allaha emanet olun..a.s.:enbuyukkk: