Merhaba Forum Dostları,
Benim laptop'ım HP Envy Dv7 7200 ST. Bu cihaza 250 GB SSD HDD ekledim. İşletim sistemim W8.1, ekran cozunurluğum 1920x1080 ve herşey sorunsuz calışıyor / du... ( buna virtualbox ve iAtkos ML2 de dahil ).
Dun MS Visual Studio 2013 yukledim. Bugun VirtualBox ımı acıp Mac e girmek istediğimde " VirtualBox - VT-x/AMD-V donanım sanallaştırma sisteminizde kullanılabilir değil " hatası aldım ve Mac başlamadı. Tekrar tekrar denedim ama olmadı. VM sildim ve tekrar kurmak icin yeni'ye basıp işletim sistemimi Mac OS X sectim fakat altta 64 bit cıkmadı. Sadece 10.6 Snow Leopard gorunuyor. Daha once kurarken bircok secenek vardı burada. Şimdi goruntulenmiyor. BIOS ta Sanallaştırma Enable konumda zaten onda bir değişiklik yapmamıştım ama her ihtimale karşı yine de bir goz attım ve hatta once disable/save edip tekrar enable/save ettim ama yine de olmadı. VirtualBox'ı uninstall edip tekrar kurdum yine olmadı.
[h=2][/h]Onceki gun Mac'te calışıp kapattım, sonraki gun actığımda bu hata cıktı ve aradaki tek fark benim yuklediğim MS Visual Studio 2013. Bu yuzden bu programın yuklenmesi ile ilgili bir sorun olabileceğini duşunuyorum.
Bu konu ile ilgili bilgisi, fikri ve tahmini olan dostlardan haber bekliyorum.
Saygı ve Sevgilerimle.
Visual Studio 2013 yukledikten sonra acılmayan iAtkos ML2
MacOS0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- işletim Sistemleri
- MacOS
- Visual Studio 2013 yukledikten sonra acılmayan iAtkos ML2