Merhabalar. Şu an başarılı bir Dual-Boot kurulumu gercekleştirmiş bulumaktayım. Fakat bazı kucuk problemlerim var .
-İlk olarak Apple Boot logosu yani Mac diskinden boot ettiğimizde karşımıza gelen ekran 1080p değil. Bunu nasıl 1080p yapabilirim.
-Diğer sorunum ise Multibeast ile Hackintosh Rehberi: Mac OS X Mavericks Kurulumu - YouTube bu videdaki aynı suruculeri kurdum (Aynı derken elbetteki kendi sistemime uygun olan suruculeri sectim.) Şimdi benim fazladan kext kurmaya ihtiyacım var mı ? Orneğin ekran kartı icin . Eğer varsa hangi kextleri kurmam herektiğini nereden anlayacağım ?
-Bir de bilgisayarı uykuya yatırdığımda ekran karıyor ve uykuya dalıyor gibi oluyor fakat daha cok ses cıkarıyor kasa. Ve guc ışığı yanıp sonmuyor. Sonra birden bir kac saniye sesler azalıyor guc ışığı yanıp sonmeye başlıyor ve ardından tekrar dediğim sesli hale geliyor. Bunu nasıl hallederim ?
Not: Bu sorunlar da bittikten sonra isterseniz nasıl kurulum gercekleştirdiğimi anlatan bir konu acabilirim.
- - - Guncellendi - - -
Yok mu bilen ? 1080p sorununu yabancı kaynaklar sayesinde halletim fakat uyku ile ilgili cidden bilgiye ihtiacım var.
Z87 Pro Mavericks Uyku Sorunu
MacOS0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumu
- işletim Sistemleri
- MacOS
- Z87 Pro Mavericks Uyku Sorunu