arkadaşlar ben 21 mayısta doğum yaptım.bebeğim (kızım)3 kilo doğdu.fakat 2700 e duştu..hamileleğim boyunca 22 kilo almıştım.yediklerim malesef bana yaramış.işin ilginci ben 1 73 boyunda 72 kiloyum eşimde 187 boy yani iri bir ciftiz fazlamız bile var.sulalede 2 taraftada minyon kimse yok.
şimdi kızım 7 ay 20 gunluk ve 2 hafta once 7700 gr idi.belki 8 kilo olmuştur.kilosu ortalamanın altında biraz.boyu 71 cm di.boyu uzun ama cok zayıf gorunuyor.
benim sutum başından beri yaramadı ,yani doktorlarda hep aldığı kiloya bakıp mama tavsiye ettiler 5 gunlukken mama başladık 5 aylıkken mamayı bıraktı ve bidaha asla icmedi biberonuda bıraktı kaşığa erken gecince anne sutu ve kaşığı tercih eti..genelde anneyi bırakırlar ya oda şaşırttı bizi..cok kusan bi bebek bu arada.denemediğim mama kalmadı o donemde aptamil,sma plus,humana ar,milumil..hepsini bıraktı gerci

bu toplumda bebek buyutmek gercekten cile gibi.cok cılız cok zayıf gibi yorumlar beni kanser edecek gercekten cok kafama takıyorum.3 ana oğun 2 ara oğun şeklinde besliyorum kızımı.sabah kahvaltı yumurta labne peyniri pekmez..iştahı fena değil ama puturlerden hoşlanmıyo sonra meyve puresi ,oğlen tarhana yada sebze corbası icine ekmek ,akşamustu yoğurt ,yatmadan muhallebi şeklinde..corbaları cok ceşitlendiremedim henuz yani şehriye yayla vs veremedik..ben oğretmenim ve onu beslemek icin ucretsiz izin aldım 8 aydır ewdeyim..cok yıprattım kendimi
tavsiye bakliyorum balı yağı falan verilebilirmi destek olarak?kızım cok hareketli sağlıklı maşallah neşeli bir bebek ama derdimiz kilo