evlendiğim ilk gunden beri cocuk istiyordum biraz borcumuz olduğu icin 1 sene ertelemeye karar verdik fakat cevremde surekli bebek gordukce zamanının geldiğini duşundum evlendikten 6 ay sonra yapmaya karar verdik bende polikistik over olduğu icin ilac kullanıyordum zaten 3 ay gibi bir zamanda olmayınca tekrar doktora gittim en az bir sene beklememi soylediler ve tedavi gormeden olmayacağını soylediler en son ekim ayında adet gormuştum iki bucuk ay olmuştu adet gormeyeli gebelik testi yaptırıyordum her hafta ama cıkmıyordu bende doktora gittim ilaclardandır dedi ve adet sokturucu ilac verdi bende kullandım ve yine olmayınca doktora gittim tekrar gebelik testi yapıldı fakat cıkmadı ama yavaş yavaş mide bulantılarım başlamıştı hatta coğaldığı birgun arkadaşımın zoruyla gebelik testi yaptım hamileydim inanamadım tekrar yaptım tekrar cift cizgi cıkınca doktora koştum ve 1 bucuk aylık hamileydim şok olmuştum adet sokturucu ilaclardan yemiştim doktorum birşey olmayacağını soyledi ama ben yinede tereddutluydum bir hafta sonra kalp atışını dinlemek icin gittiğimde doktorum bebeğin olu olabileceğini soyledi ve hemen ayrıntılı ultrasyona soktu inanamıyordum ikizlerim olacaktı ve kalp atışlarıda cok iyiydi zeynep kamil hastanesine gitmemi soylediler ilerde kuvez problemi ve erken doğum olabilir diye cunku bebeklerim tek kese icindeydi hamileliğim cok zor gecmişti mide bulantılarım coğalmıştı surekli tansiyonum duşuyordu ve vitamin haplarımın hicbirini yiyemiyordum yemek yiyemez olmuştum 2 ayda 10 kilo vermiştim zorlandıkca kan kusuyordum surekli burun kanamalarım oluyordu her hafta serum yiyordum ama allaha şukur bebeklerim cok iyiydi mide bulantılarım 5 bucuk aylıkken hafiflemişti zeynep kamilden klinik şefi bulmuştum cok iyi olduğunu soylemişlerdi surekli ozeline gidiyorum 7 bucuk aylık hamileyken 2 cm acılmam vardı ve bebeklerimin baş geldiğini normal doğum yapabileceğimi soylemişti doktorum 1 hafta gecmeden hafif sancılarım başlamıştı zeynep kamile gittiğimde acılmamın 3 cm olduğunu ve yatıracaklarını soylemişlerdi nst de surekli sancım cıkıyor ve beni surekli sancı odasına alıyorlardı kadınlar bağrış cığrış doğuruyorlardı onları gordukce korkmaya başladım ve sezeryan istediğimi soyledim ama isteğe bağlı sezeryana alamayacaklarını soylediler bende cıkmak istedim hastaneden gondermek istemediler erken doğum olabileceğini soylediler her akşam sancı odasına indiriyorlardı sancım cıkınca ve surekli alttan muane ediyorlardı 18 temmuz gunu bebeklerin birinin ters donduğunu ve beni sezeryana alacaklarını soylediler o sırada muaneden dolayı kanamam başlamıştı ağrımda coğalmıştı sancı odasına indirdiler 5 saat beklemem gerekiyormuş yemek yediğim icin saatim geldiğinde tekrardan muane ettiler ve ultrasyona soktular bebekler duzelmiş ve baş baş geliyormuş normal doğuma donduler tekrardan sancı odasına geri getirdiler beni hungur hungur ağlıyorum artık doktorlar biraz uzulmuş olacakki beni servis bolumune gonderip sancım olursa aşağıya inmemi istediler 19 temmuz pazar gunu mirac kandiliydi dua ediyorum artık sezeryana alsınlar diye hem ağrılarım coğalmıştı hem idrarımı tutamaz olmuştum tuvaletten cıkamıyordum geceleri uyuyamıyordum ablam ozeline gittim doktorla goruşmuş ve baya bağırıp cağırmış ilgilenmiyor diye ve sezeryan istediğimi soylemiş acık acık boşuna size para yedirmedik sen ilgilenmeyeceğinde kim ilgilenecek demiş doktor azarı işitince doğumhaneden doktorlara talimatla beni sezeryana almalarını soyluyor ve 12 gibi tekrardan sancı odasına indiriyorlar yine 5 saat bekletiyorlar yemek yediğim icin saat benim icin artık saatler gecmiyordu saat 17:00 i zar zor olmuştu tam beni alacaklar derken 2 tane acil sezeryan girdi ve yine bekledim saat 18:00 de hazırlayıp sezerana aldılar gozlerimi actığımda sezeryan yoğunbakımındaydım 5 saat sonra normal odaya alacaklarını soylemişlerdi hemen kızlarımı sordum iyi olduğunu soylediler allaha şukurler olsunki kuveze girmemişlerdi sağlıklarıda gayet iyiydi 2030 biri 2340 biri doğmuştu yoğunbakım odasından beni normal odaya almışlardı cok hafif bir ağrım vardı hemen ayaklanmıştım ertesi gun surekli dolaşıyor bebeklerimle kendim ilgileniyordum sanki ameliyattan cıkan ben değildim koridorlarda gezerken beni refakatci sanıyorlardı herşey yolundaydı doktorlar bile şaşırıyorlardı tek sorun bebeklerim emmiyordu doktor kucuk oldukları icin emmediğini soylemişti ve premature maması başlamıştı eve geldiğimde pompa aldık ve pompayla sağmaya başladım sutum tek bebeğime bile yetmiyordu ve 2 aydan sonra tamamen kesildi
şimdi kuzucuklarım 4 aylıklar bir anda 4 kişilik bir aile olduk ve herşeyden onemlisi sağlıklılar daha ne isterimki
allahım isteyen herkese nasip etsin dunyada bundan guzel duygu yok