merhabalar. En son muaynem 3 Kasım 2009 da idi. Normal doğumu cok istememe rağmen doktorum ilk doğumun bebeğin 4 kilo o yuzden normal seni cok zorlar sezeryana alalım dedi bende doktor oyle deyince razı oldum 5 kasım sabah saat 9:00 a anlaştık. Derken gece uyuyorum birden altımdan bişey boşaldığını hissettim uyku sersemiyim ne olduğunu anlayamadım elimi carşafa doğru goturduğumde pijamam ve carşaf ıslanmıştı sonra lavobaya gittim lavobadan kalkıp eşime soyleyeceğim ama kalkamıyordum ki lavobadan neyse aka aka gittim eşime soyledim kanlı su geliyordu ama ağrım yoktu sonra annemler beni gece 3 te hastaneye goturduler. Dr muayne etti 7-8 cm acılma var 2 saate kadar doğumun olacak dedi sezeryana girecektim sozde bunu DR ye dediğim zaman 8 cm yi kapatamam normal doğum yapacaksın dedi neyse bizimkiler beni uğurladılar ben suyum aka aka yuruyerek doğumhaneye cıktım. NTS ye bağladılar sonra beni doğum odasına aldılar hatta ebe dedi ki sen sancıyı evde mi cektin yok dedim benim sancım yok

sonra odaya aldıklarında beni sancım başladı boyle kasıklarımdan vuruyor geliyor geciyor derken son zamanlar cok sıklaştı hatta Sabah Ezanı okunuyordu Allah'ım dedim kurtar beni artık. derken bebişin kafasını hissettim iyice gelmişti ebelere bağırdım bebek geliyor diye beni hemen catala aldılar ıkın Allah ıkın bir turlu cıkmıyor sonra 2 ebe karnımdan ittirmeye başladı yarım saatte zor cıktı oluyorum zannettim bir ara nefes alamadım. neyse bebişimin sesini duydum sonra bebeği aldılar ebe sen cok yoruldun biraz dinlen sonra eşi alıcam dedi bebişimi yıkadılar kg sini ve boyunu olctuler ben bunları gordum nasıl ağlıyordu sonra yine bastırmaya başladılar bu sefer de eş cıktı derken kesi yapmadı ama bebiş yırtmıştı 4 icerden 4 dışardan 8 tane dikişim vardı sonra beni tekerlekli sandalyeye oturttular bebişi de ameliyat ortusune sarıp elime verdiler hemen baktım yuzune... kucağıma alınca sustu beni odama goturuyorlardı doğumhaneden cıkarken annemi gordum sarıldı bana ağlıyorduu sonra bebişin yuzune baktı ve beraber odaya indik. beni yatırdılar bebişi aldılar kucağımdan giydirdiler sonra bana tekrar verdiler emzir diye benim goğusler oldu yara sarı sut gelmez derken sut sağma aletlerinden aldık sağdım verdim sarı sutu. Babası gormeye cıktı saat sabah 7:00 dı geldi once bana sarıldı iyimisin dedi sonra bebişe baktı cok kucuk cok tatlı cok guzel annesi gibi maaşallah dedi... bide Ananesi ve dedesini goreceksiniz ilk torun yaa bayıldılar şoyle bende zaten derman kalmamış

yani anlayacağınız kızım 6 saat daha sabredemedi normal olucam dedi ve oldu Allah onu bize bağışlasın.... HOŞGELDİN DUNYA'MIZA PAMUK ŞEKERİM.. ELİF'İM...