Doğum sonrası kocası olumsuz değişenler:(
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Doğum sonrası kocası olumsuz değişenler:(
-
01-10-2022, 19:48:31nerde hata yapıyorum bilmiyrum? 4 ay oldu doğum yapalı ve eşimle aram acılıyor git gide. 1 ay once ayrılığın eşiğinden dondum eşyalrımı topladım gidiyordum, cok ağladım, sonra o da ağladı.ona dedim ki 'ağzının icine bakıyorum gitme demen icin tek kelime etmiyorsn' neyse benim konuşmalarımdan sonra iş icin evden cıkarken geldiğimde valizini gormeyeyim deyip cıktı, geldiğinde de bana abur cubur almış yaş pasta almış boylece barışmış olduk.sonra 2 hafta annemlerin yanına gittim şehir dışına, işleri cok yoğunlaştığı bir donemdi evde olsam yalnız kalacaktım. Bu surede gunde1 dakikadan uzun konuşmamız olmadı telefonda,ardından işi 1 hafta daha uzadı. yine aynı gecti.eve geldik 3 hafta o ne yapyı ben ne yaptım hic konuşmadık. eve yemek icin geldi ve yatmak icin.hep11-12de yorgun geldi, yemek icin aceleyle geldi ve cıktı. coğunlukla ben arıyorum yemeğe geliyor musun diye, bazen de saat20 oluyor aradığımda beklemeyin ben yedim diyor. cinsellikte yok ayda 1.gercekten yoğun calışıyor biliyorum, aldatma falan korkusu değil benimki. ben aramızda bir ucurum doduğunu duşunuyorum. kızıma karşı iyi,onu kabullenmeme değil sorun. nasıl desem sanki ben hicbir şeyden anlamayan bir kızım da o yuzden benimle hicbir şey paylaşamıyor gibi davranıyor.dun patladım ne zamandır onunla gitmek istediğim filme o gitmiş arkadaşlarıyla. cook uzuldum.bu yazdıklarımı anlttım, tepki vermedi.tamam benim hatam da var ama sen de cok anlayışsızsın diyor.başka bir şe yok, ne hatam diyorum bititiyse bitti de diyorum yok!inanın temizliğimi yapıyorum, kendime bakıyorum, giyiniyorum, sohbet konusu acmaya calışıyorum tek kelime ile cevap verip kapatıyor ben ne yapayım?2-3 gune kadar cozum bulamazsak aileme gideceğim. onlara da şuan anlatamıyorum anlatırsam hemen gel derler. her yolu denedim. benim gibi olan var mı başka?inşallah yoktur,cok mutlusunuzdur.