Merhaba, sutunuzu sağıyormusunuz surekli?Benim bebeğim 29 gunluk. doğduğundan beri goğus ucum olmadığı icin mememi tutamadı. Silikon uc ile emziriyorum. Cok sut gelmiyor bu uc ilede. on kere cekiyor bir kere ağzına sut geliyor yoruluyor uyuyor. Sutum başlarda iyi gibiydi, şimdi bir suru şey yiyorum iciyorum 160-170 cc sut cokıyor gunde kilo alımı az olduğu icin doktor mama takviyesi verdi. mecbur kaldım. ben emziriyorum diye sevinirken meğersem ememiyormuş yavrum. Annem surekli silikon ilede olsa emzir deyip duruyor. sağma diyor. sağınca azalır diyor. Sizcede oylemi? sutum olduğu kadar sağıp biberon ile vermekle emzirmek arasına cok kararsız kaldım. Emzirince saatlerimiz memenin başında geciyor. ben emziriyorum once bakıyorum cok aranıyor sut gelmemeye başladı ardından mama veriyorum. bu seferde 2-3 saat gecmiş oluyor. doktor 2 saatte bir beslenmesi gerektiğini soyledi. e boyle 2-3 saat gecince tekrrar beslenme saati geliyor. tekrar mama yaoıyorum. tekrar emziriyorum derken uykusu kacıyor. butun gun uyanık kaldığıda oluyor.gazını cıkarayım derken altını değitirmem gerekiyor. Bir kısır dongu hlainde devam ediyor bu surec. ne yapacağımı şaşırdım. surekli sutunu sağıp veren varmı? Sutunuz azaldımı? Yardım lutfen. Teşekkurler...