Bebek Beslenmesi kizim iletisime gecti artik bebeklikten cikiyor mu ne?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi kizim iletisime gecti artik bebeklikten cikiyor mu ne?
-
01-10-2022, 19:42:25kizlar gecen hafta benim kizin algilama,beceri,refleks kontrolleri vardi ..........dr goturdum cok begendi akilli, uyumlu sinirin uzerinde seyrediyor dedi sevindim peki aktivitelere haftada kac kez gidiyor demez mi? ne aktivitesi ben sirf ona bakabilmek icin isimi eve tasidim ne yani krese mi vericem 9,5aylik cocugu dedim dr bahsettigi oyun gruplariymis dusunun en gec 7. ayda baslatmak gerekiyormus haftada 2veya 3 oyun grubu veya 2gun oyun 1gun havuz aktivitesi esimle sasirdik neyse bize giris kartimizi hazirlatti verdi gecen hafta baslattik evimin tum cevresindeki yerleri havuzlari oyun gunlerini aldik...... 1 haftadir katiliyoruz ama ne eglence bizim kiz oyun alaninda kendini kaybetti top havuzlari ,sarki gruplari, bebek masaji ,boya grubuna bile soktum daha cok boyayi yemeye calisti ama eglendi bugunde havuza goturdum burnumun dibinde ne yerleri farketmemisim bile ama kizlar inanin 1haftada kizimda ilginc degisiklikler var konusmaya sesler cikarmaya calisiyor eskiden cikardiklarindan cok farkli ,diger bebeklerle iletisim cabasinda ve hergun salya sumuk ayriliyoruz oradan artik daha cok yiyor ve saat 8de yatip sabah 7de uyaniyor hircinliklari azaldi artik bebek aglamalari,huzursuzlugu kalmadi ,birseyi isteme sekli degisti eskiden erken yasta krese karsiydim ama simdi kendim elimle goturuyorum tek farki kendi gozetimimde 3 -4saat oynatip geri getiriyorum benim gibi onlarca anne var sohbet alanlari pedagog,cocuk dr ne ararsaniz var soru ve sorunlarinizi sorabiliyorsunuz neler kacirmisim kac aydir cocugu eve kapadikca daha cok hasta ,daha hircin oldu, neyseki 1haftada bile degisti 9,5aylik diyince inanamiyorlar buyuk cocuk gibi siz siz olun ona zaman ayirin, ev isi ,yemek, utu bekler tek derdimiz boyu yemesi kilosu hasta olmamasi disi derken en onemli yeri beynini atliyoruz en azindan kendim bunca zaman oyle yapmisim cocugum simdi daha mutlu iletisimi ogrenmeye basladi yanima yiyeceklerini goturuyorum tabak tabak yiyor uyku sorununuda astik artik bebekligi geciyor sanirim ...............sevgilerimle