arkadaslar merhaba..
bugun oğlum tam 1 aylık oldu.ama ilk gunden berıdır emzırme ile ilğili sorunlar yasadım .ilk gun gogus ucum yoktu emzıremdım zaten sutte gelmedı 3 gun.millet bana yok biberon verme sonra emmez dedı vs.. yarum sarılık oldu 3 gun tedavı gordu hastanede.sonra bana ders oldu pompa aldım o hafta krıtıktı sagıp olcup vermeye karar verdım.cunkı yavrumum sarılıgının gecmesı lazımdı.neyse sagdımkı sutum azmıs megerse.arttırmak icin her yolu denedım cok şukur kendımde arttı.neyse başladım emzıremye hala gogus ucum yok silikonla emzırdım.neyse tam sutum arttı mama minimuma ındı hatta bıraktımkiiiii gogus uclarım yara oldu kanadııı dayanılmaz acılar..tekrar donddum pompaya .dedım sut boşa gitmesın sagıp vereyımmm canım cok yana yana sagmaya calışıyorum..size sorum su
pompa ile duzenlı sagıp versem sutum azalabilirmı birde bebegım biberonla iştahla iciyorr mesela bişr oğunde 100ml yıyor bu coku normalmı.bole obez falan olurmu.cunkı herkes bıberonla doydunu anlamaz dıyor..cevrenın etkısınden bıktım hanı derler ya bebek meemyı almaz bende tam tersı oğlum her turlu herseyı alıyor) ama ben bıktımmm yoruldum emzırmekten nefret etmeye başladım hep sorun hep sorun.cevremdekılerın verdıgı akılları yorumları ise hicc saymıyorum nolur aan yardım edın.biberonla beslenmek bebeişime zarar verrm ı hem bu sayede ne yıyıp ictigini biliyorum:CuvCuv: