Bircok kişinin ağzı yanan bir durum. Tabi ki bu sorun bizden kaynaklanan sorun. Crack'li oyun kullanıyorsan katlanacaksın ama Windows 8.1'de eski surumde calışan oyun neden calışmasın ?
Orijinal oyunda bu sorunla karşılaşmadım ama crackli oyunlar da bu hata var o da %20'sinde. Yani her oyunda da değil. Oyunlar Windows 8'de kusursuz bir şekilde calışmakta. @recep Baltaş acaba bazı oyunların calışması icin Windows 8.1'e ozel guncelleme almış olması mı gerekiyor ? Mesela Gta S. gibi eski bir oyunu cayır cayır calıştıran sistemin Watch Dogs gibi bir oyunu desteklememesi. Tabi destekliyor ama benim kalıp dosyasından kurduğumu desteklemiyor. DLL hatası falan veriyor.
Bunun cozumunu bilen varsa soylesin. Boyle bir sistemin Windows 8'de ki calışan her şeyi calıştırması gerekir. Zaten update olarak yuklenen bir işletim sistemi. Windows 8.1'e calıştırmaz demiyorum kalıp dosyasından yuklenenleri calıştırmaması zaten bir hata.
Recep abi zaten elimden geldiğince tum oyunları orijinal alıyorum, ileride alacağım bunu da ama şu an sorun var. Xinput1_3.dll hatası. Directx yuklu zaten ama onereceğiniz bir dosya varsa yukleyeyim. Dll atmayı denemiştim sorun duzelmemişti. @ali Gungor eğer konu hakkında duşunceniz veya cozumunuz varsa beklerim, anlayışınız icin teşekkurler.
Kesinlikle sistemi kotulemiyorum belki kendi beceriksizliğim onun icin size gonderdim, uzun suredir Windows 8 kullanıyorum ve kullandığım en stabil işletim sistemi.
@bilgisayarKurdu @mikail Fidan @burak Alkan @Berkan OZGAN @son_goku @SypeR
EKLEME: WİNDOWS 8.1'i onermeye gelince herkes oneriyor ama hic kimse cozumunu soylemiyor.
Cozuldu Oyunlarda DLL Hatası Windows 8.1
Windows 80 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 8
- Cozuldu Oyunlarda DLL Hatası Windows 8.1