sayfamdaki urunlerin hepsi takaslıktır arkadaşlar. takaslık urunlerime değerleri bilinmesi icin fiyatlandırma yaptım.genel olarak her urun icin 1 resim ekledim, detaylı resim isteğiniz uzerine paylaşabilirim.
takas ihtiyacım şunlar:
canta-cuzdan
bileklikler
38 numara spor tip ayakkabı,terlik ve sandaletler
sıfır nevresim takımı
avene markalı urunler
butun urunlerim şimdilik bu kadar
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. ispanyadan aldığım canta . 80 tlye denk gelen bir rakama alındı.
1 kere kullanıldı sıfırdan farksız 10tl .
2. sıfır gibi 1-2 kere kullanıldı. orjinal. 30tl
3. 55 yukseklik 65 cm en ,25 cm genişlik orjinal delsey kilit sistemli , reflektorlu
buyuk boy-2 tekerli
resimde gorduğunuz gibi baza altında durduğu icin tozlu, onun dışında hicbir sorunu yok kırık catlak yok. ici tertemiz. dışı da temizlenerek gonderilir.
resimdeki izler tozdan kaynaklı ama dışında tabiki hafif cizikler var
piyasada bu boylar 500 tlden satılıyor araştırabilirsiniz. 100 tl takas fiyatım.
4. orjinal beverly hills polo
2 tekerli spor cantası valiz
sorunsuz
sadece resimde gorduğunuz gibi tekerlerin olduğu kısımda hafif lekeler olmuş orası dışında her yeri tertemiz. orta boy 5 gunluk giyecek rahat alır uzun askısı da var elde de taşınabiliyor ayrıca cek cek var istediğiniz şekilde kullanabiliyorsunuz
40 tl
5. deichmanndan 50tl ye aldım hic kullanmadım sıfır hicbir sorunu yok 40tl takas fiyatım
6. 120 tlye aldım birkac kere kullandım temiz durumda kot rengi yıkanmış deri. 2 ana fermuarlı gozu var . gozlerin icinde de fermuar ve cepler var . sadece cantanın dışında bulunan fermuarlı goz sayısı 6+2 toplam 8
tek kusuru resimde gorebilirsiniz bir fermuarının yanı hafif derisi acılmış o kadar
takas fiyatım 70tl.
7. jenga duzeltici destek kartonu icinde var
sadece 3 adet tahtası eksik yani 1 sırası
oynamaya engel olacak bir durum değil- 15 tl
8. 37 numara terlik birkac kere giyildi sorunsuz 5 tl
9. sıfır hic kullanılmamış 3 tl
taşlı siyah tul eşarp
10. sofft marka cok pahalı markalardan biridir internetten araştırabilirsiniz 150$ satış fiyatı var
cok cok rahat , topuklu değilmiş gibi
38 numara
1 kere giyildi
60 tl
11. ingiltereden alındı 1-2 kere kullanıldı . tertemiz 3 tl
12. colins marka 1 kere kullanıldı 3 tl
13. 38 numara sadece 1 kere giyildi - 60 tl ye alınmıştı - 20 tl
14. havlu terlik madamme coco
sıfır hic kullanılmadı
5 tl
15. kardanadam peluş tertemiz buyuk boy 10 tl
16. 24 ayar altın kaplamalı japon tabak ve kasesi ve kapağı. toplam 3 parca birlikte
40tl kutusuyla hic kullanılmadı
gercekten japonyadan alındı
17. file şal simli sıfır 3 tl
18. kip marka ata yaka gomlek ve m bedene uygun yelek mendil kravat takım
sadece 1 kere giyildi
sadece gomlek 100 kusur bir rakama alındı . kuru temizlemesi yaptırıldı
hepsi birlikte 30tl
19. chanel marka orjinal değil ama cok kaliteli
sağında ve solunda 2 fermuarlı gozu var . cantanın icinde de gozleri ve fermuarı var
2 kere kullandım bir kusuru yok temiz