1 Numara : Tomuycuk bebe zıbın takımı 62 cm. Alt, ust, şapka ve onlukten oluşuyor. 2. el urundur. Fiyatı: 3 TL

2 Numara : Şirin mi şirin uğur bocekli askılı. 6-9 ay 68 cm. Giydiremedim cunku bebeğim kış bebeği. Urun sadece yıkandı 1 defalığına. Fiyatı: 10 TL

3 Numara : El orgusu coraplar, Cok sıcak tutuyor. Bebeğinizin ayakları asla uşumez. Bende cok var, bunlar ihtiyac fazlası. Sıfır kullanılmamışlar. 3. aydan 1 yaşa kadar giydirilebilir fikrimce. Fiyatı: Tanesi (Yani cifti) 2 TL

4 Numara : Galatasaray ponponlu patik. Sıfır kullanılmamış. Fiyatı : 2 TL

5 Numara : Mycey marka kundak. İnternetten 23 TL gibi bir ucrete almıştım. Bebeğimin kollarını kapatmadan sardım. Bedenini ve ayaklarını sıcacık tuttu ve bebeğim mışıl mışıl uyudu. 40 gun kullandım. Penye olduğu icin penye battaniyelerden tek farkı uyku tulumu gibi bebeğinizi icine koyuyorsunuz. Ayak kısmı bebeği sıkmadığı icin kalca cıkıklığına neden olmuyor. Aynı zamanda bebeğiniz bişeyin icinde olma duygusuyla guven kazanıyor sanırım boylece uykusundan aniden yani her hareketine uyanmıyor. Fiyatı : 5 TL

6 Numara : Hastane cıkışı setinin tulumu. Ayrı olarak satıyorum cunku bunu kullanmadım. Bebeğim kullanamadan buyudu. Bedeni yenidoğan (0-2 ay). Fiyatı : 5 TL

7 Numara : Yeşil tulum seti. 0-2 aya anca olur. Uzerinde 1-2 yerinde uretimden ya da satıcıdan kaynaklanan siyah nokta var ama cok minik. Yıkadım ama cıkmadı. Cok detaylı bakarsanız fark edersiniz. Ben boyle kullandım 2 defa. Fiyatı : 3 TL

8 Numara : Orgu yelek. El orgusu. 0-2 aya uygun olur. Kullanılmadı. Fiyatı: 2 TL

9 Numara : İc zıbınlar. Fiyatı: Her biri 50 Krş. 4 tanesi 2 TL.

10 Numara : İci dolgulu pantolon. Kışlık. 62 cm 0-3 aya uygun. Kullanılmadı. Fiyatı: 7 TL

11 Numara : 80 cm Mont. Ustteki duğmesi kopmuştur. Fermuarında arıza yoktur. Terzide duğmesi yaptırılıp kullanılabilir. İci polardır. Fiyatı : 5 TL

12 Numara: Yeşilli yazılı bady. Ucretsizdir. Hediye isteyebilirsiniz.

NOT : Urun eklemeye devam edeceğim...

Ayrıca aşağıdaki linkteki cibinlik tulunu de isteyene hediye edebilirim.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...mamis-bebek-nevresim-takimi-uygun-fiyata.html