Kırışıklıklar icin kusuruma bakmayın, coğu bazadan cıktığı icin utulyemedim hepsini birden. Bu arada bunların dışında elimde yumurta haşlama makinası ve katı meyve sıkacağı da var. İhtiyacı olan varsa resim ekleyebilirim. İkisi de sadece birkac kez kullanıldı. Evet şimdi başlayalım bakalım.
Dagi ev elbisesi, dışarıda da gunluk kullanılabilir. Birkac kez giyildi, izmir sıcağına uygun olmadığı icin pek kullanmadım. Aynı elbisenin beyazı da var aynı fiyata.
Triko mor elbise, rengi pek belli olmamış. Hic giyinmedim sanırım, hediye gelmişti.
Trikomsu bir elbise. Sadece yılbaşı akşamı giyildi.
Balon etekli şirin bir elbise, bir iki kez giyildi. 40 beden yazıyor etiketinde ama 38 bedene daha uygun.
Kuzenimin kına gecesinde sadece bir kez giyildi. Eteğinde belli belirsiz utu izi var.
Sadece 1 kez giyilmiş bir elbise daha. Bunun ceketi de vardı ama bulamadım. Etikette 38 beden yazsa da 36'ya daha uygun.
Hic giyilmemiş bir elbise, yanılmıyorsam boynerden alınmıştı.
Şirin bir abiye elbise. Mezuniyetlere cok uygun. 1 kez giyildi. İcindeki tuller biraz uzatıldı, boyum uzun olduğu icin.
Jan Rascodan alınmış şortlu tulum. Her ne kadar etikette 40 beden yazsa da muhtemelen 36. Denemeden aldığım icin hic giyemedim.
Yine Jan Rascodan denemeden alınmış bir bluz. Cok severek aldım hic giyinemedim.
Hic giyilmemiş bir bluz daha. Fotğrafı koyduktan sonra farkettim, bir pulu duşmuş sanırım.
Birkac kez giyildi sadece.
İngiltere seyahatinden alındı, bir kez tatilde giyildi.
Hediye geldi hic giyilmedi, 38 bedene daha uygun.
Hediye geldi hic giyilmedi, 38 bedene daha uygun.
Bu da hediye geldi, muhtemelen orijinal değil. Hic giyilmedi.
BEn boyle buyuk gomlekleri tayt ustune giyinmeyi pek seviyorum ama bununla pek anlaşamadık. Bir iki kez giyildi.
1-2 kez giyildi, iyi durumda.
Boyuma gore fazla kısa olduğu icin hic giyilmedi. Ama sol tarafta tuylenme var.
Hediye geldi, etiketi ustunde.
Pacaları kısa geldiği icin birkac kez giyildi. Duşuk bel.
Dikişler modelden dolayı eğridir. Bir zamanların modası engineered jeans. Bir ara cok sık giyildi, kumaşı fazla sert olduğu icin şu an kullanamıyorum.
Ablamın pantolonu, cok kırıştığı icin giyinemiyor. 40 bedene daha uygun. 1-2 kez giyildi.
Pacaları kısaltıldı, bir iki kez giyildi,
1-2 kez giyilmiş fitilli kadife.
Ablamın pantolonu, bir iki kezden fazla giyildi. Cok iyi durumda.
Sadece bir kez giyildi, şimdi icine giremiyorum.
Etek giyme alışkanlığım pek olmadığı icin sadece 1-2 kez giyildi.
Diz altından cok sıktığı icin satıyorum. Giyildi. M bedene uygun.
Aynı şekilde pacadaki lastikler rahatsız ettiği icin satıyorum. M bedene uygun.
Donem donem kullanıldı, buyuk geldiği icin satıyorum.
Markafoniden alındı, bir kez giyildi. S bedene daha uygun, dar geldiği icin satıyorum.
Bir iki kez giyildi. Sıkıntısı yok.
Bir iki kez giyildi, uzun hırkalardan hoşlanmadığım icin dolap bekliyor.
Hediye geldi hic giyilmedi.
Hic giyilmedi.
İngiltere seyahatinde alındı, birkac kez giyildi.
Sık giyildi, artık dar geliyor. Arkası desenli. İyi durumda.
Bir kac kez giyildi, yakadaki kurk rahatsız ettiği icin satıyorum.
Sık giyildi. İyi durumda.
Bir kış ara ara giyildi. İnce kaşedir. Cok hafif, kullanışlı bir kaban.
Ceyize konulanlardan. Hic giyilmediler...
Hic kullanılmadı.
Hic kullanılmadı.
Bu saatin nerden geldiğini bilmiyorum. Muhtemelen eşantiyon. Cocuklar sevebilir.
Duğunumuzde kullandık sadece.
Eşantiyondu yanılmıyorsam. Deneme amaclı kullanıldı sadece. Far kullanmadığım icin satıyorum.