Yaklaşık 2 ay once bilgisayar toplamıştım. Bu hatayı verip ardından siyah arka plan onunde beyaz yazıyla "Reboot and select proper boot device..." yazıyordu. Ben de bilgisayarı vatanın teknik servisine gonderdim. Verdiği hatayı anlattım ama beni pek dinlemeyip bilgisayarı aldılar. Yaklaşık 1 ay bekledim. Bana yeni işlemci ve ekran kartı ile geri gonderdiler. Sonra hatayla yeniden karşılaştım. Vatan bilgisayara goturdum. Onların gozu onunde hata yeniden belirdi. Dediler tamam biz bu HDD'yi değiştirelim ama bu HDD'nin black serisi daha performanslıdır isterseniz onu alın dediler tamam dedik (benimkisi blue serisiydi). Monte edip geri verdiler. Ama hatayla hala karşılaşıyorum. Gevşek kablodan kaynaklandığını duşunmuyorum cunku bilgisayarı yeni actığımda da bu hatayı verebiliyor; oyun oynarken de. Yani gevşek kablo olsaydı hic acılmazdı ama bilgisayarı guc tuşundan kapatıp acınca duzeliyor. HDD'den kaynaklandığını da duşunmuyorum cunku 2 HDD'de de aynı sorunu yaşadım. Bana sorun anakarttaki HDD girişlerinden kaynaklı gibi geliyor. Sizce sorun ne olabilir?.
Not: Minidump'ta bir şey yok.