Windows 8.1 kurulum guncelleştirmeler takılıyor ekranında takılma
Windows 80 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 8
- Windows 8.1 kurulum guncelleştirmeler takılıyor ekranında takılma
-
01-10-2022, 18:18:55Elimde bir adet hp pavilion notebook gecti. UEFI destekli windows 8 kullanılıyormuş oncesinde ve sonrasında bir bilgisayarciya gonderilerek formatlanmış, windows 10 yuklenmiş ve tabi UEFI gibi başlatılmıyor yani ilk alındığı gibi değildi. Tekrar sorunlar baş gosterdi hatta bilgisayar hic acılmadı. Windows 7 USB'siyle format atacaktım fakat hata verip diskleri gostermiyordu. En son Windows 8.1 ISO dosyası indirip r ile başlayan bir programdı technopatta yazan bir şekilde UEFI USB olusturdum. GPT veya MBR sectim ki tam hatırlamıyorum sanırsam GPT idi kuruluma geldim disklerin hepsini sildim tek parca haline ayrılmamış alana dondu, 1 TB alan oluşturmaya calıştım. Windows 0 diskini bicimlendiremedi diye hata verdi daha sonra 500 GB oluşturarak yaptım bicimlendirdim her şey oluyor ve guncelleştirmeler yukleniyor da takılı kalıyor, yeniden denediğimde bazen tamamlanıyor da yani son aşamada bazen ise guncelleştirmeler tamamlanıyor yani 4.aşamada takılı kalıyor. Yardım edebilecek olan var mı? Cok onemli benim icin.