arkadaşlar bu ara ev taşıma, seminer derken bebeğimle pek ilgilenemedim, sedece gece emziriyordum 3-4 defa falan o da uyanınca. dun değil ertesi gun bebek ağlayınca eşim yanına gitti ve sabaha kadar beni kaldırmadı, bende bebeği emzirmemiş oldum. ertesi gun yani dunde akşam mama yesin diye emzirmedim, mamada yemedi, . neyse gece 3 gibi uyandı bebeğim memeyi almadı başını ceviriyor. ağzına dayadığımda memenin başını dişliyor, sanki bu ucu laztik bebek bardakları var ya, onları dişler gibi, buarar cok az emzirdim acaba emmeyi mi unuttu yada beni emmesi gerektiğinimi hatırlamıyor anlamadım....
Emzirmeyi yine deniycem ac bıraktım yine emmedi.
Ben nasıl sut iciricem ona, bardaktan olunca en fazla bikac yudum alıyo o da genzine kacıyor zaten. yine kaşıkla da fazla icmez. biberon kullanmıyor, yani biberon ucunu hic ememedi, hep dişliyor, biberonda veremiycem sanırım. ne yapabilirim. gunluk yaklaşık 300 ml bile icse kardır benim icin, ama hayatta icmez bu şekilde. bana onerebilceğiniz bir biberon markası varmı başlığını ağzına alıp emebileceği ya da ben ne yapayım.(bende aventin ve dr browns un vardı almadı onları) Cok kotu hissediyorum kendimi. bebeğim 11 aylık bu saatten sonra nasıl icireyim sutu. yoksa bikac kaşık alacak sadce gunde.
Bebek Beslenmesi Lutfen acil, 11 aylık bebeğim meme emmiyor, sutu nasıl verebilirim, biberonda emmiyor
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi Lutfen acil, 11 aylık bebeğim meme emmiyor, sutu nasıl verebilirim, biberonda emmiyor