Selam herkese. Sabahtan beri uğraşıyorum ama bir şey yapamadım. IP ban yediğim oyundan ban kaldırmayı denerken bir video izliyordum. Coğu kişi yararlı bulmuştu. Dediklerini yaptım. İngilizce olduğundan sonuncuyu az cok anlayıp indirdim. Anladığım tek şey bilgisayarın ismini değiştirmekti. Dosyayı actım komut konsolu ile bir soru sordu, "y" yaptım. Daha sonra bilgisayarın adını değiştirip kapatıp actım. Oturum değil bilgisayarın ismi.
Ama sanki başka bir oturum acmış gibi masaustum dosyalarım gitti. Kullanıcılar klasorunde eski adım elma olsun "elma.yeniadım" yazmakta. Kafayı yiyeceğim. Ne yaptıysam eski haline getiremedim. Sistem geri yukleme hata veriyor. Ne yapabilirim?

Sadece isim değiştirdim oturumum aynı ve kullanıcılar kısmında "elma.yeniadım" bulunmakta. Onceki adımın olduğu klasorde durmakta. Ne yapmalıyım lutfen yardım edin.

Normal de acılırken şifre de sormuyordu. Şimdi şifre soruyor ve acılmadan sid falan ingilizce 3 4 satırlık bir metin cıkıyor. Bilgisayar yeniden başlatıldığında değişecek diyor. Herhalde isminde bahsediyor.

"sid of this computer is being changed after which the computer will shut down. do not log on to this computer and do not turn off the computer at this time!."

Bayagi kisi yardimci olmus hepsine tesekkur etsem sayfa coker. Formatladim bilgisayari.