merhaba melekler..ben bu gece cok kotu bir ruya gordum sayıklayarak uyandım zaten,yorumlayabilecek birisi lutfen baksın.ruyamda ben biriyle birlikte kardeşimdi sanırım emin değilim bilgisayarın başında oturuyoruz ama acık değil.bilgisayarın arkasındada bizim evmizin giriş kapısı cok yakın(gercek evimizdi ruyamdaki),kapının onunde tabut var iceride ve olen sağ olan annemdi.başında annesi ve babası vardı ama yuzleri benim annem ve babamın yuzleriydi.birden bize bir devlet buyuğunden haber geliyor ve annemin aslında yaşıyor olduğunu soyluyorlar.ben duyunca tabutu actırıyorum ama yuzu kapalı şekilde,annemin annesi annemin kalbine dokunuyo ve hafif hafif attığını hissediyo ben hemen yuzunu actryorum ya da acıyorum emin değilim ama annemin yuzu mosmor ve vucudu şiş şekilde.anneme anne anne diyorum annem ağlıyo bende ağlıyorum yalvarmaya başlıyorum annemin elini tutup anne nolur don nolur don diye ama okadar surekli ve ağlayarak soyluyorumki zaten bu şekilde sayıklayrk uyandım.annemin gozlerinden yaşlar akıyor bakıyo bana yavaş yavaş nefes alıyo ama cok kotu uzgun gorunuyor ve ruyanın sonuna doğruda bugunlerde kızgın olduğu ablam mutfakta bişeylere kızıyor,annem sesini duyunca ağlayarak kızmaya başlıyo bu kız sussun oyle gelirim ben gibi birşeyler soyluyor..ve oyle bitti ruya..cok kotuydu annemin o goruntusu resmen fırlayarak uyandıım lutfen yorumunua guvenenler yorumlasın lutfen