Urun MODAGRAM'dan alındı. Sıfırdır. Bana dar olduğu icin uzulerek satıyorum. 36 beden 20 TL
Beyaz elbise hic giyilmedi, sıfırdır. Arkası uzun onu kısa modeldir. Likralıdır. 40 beden 38'e de uyumlu. 15 TL
Triko yandan fermuarlı elbise ve boyunluk takımı iki kez kullanıldı 36-38 beden 15 TL
Etek sıfırdır. 38-40 bedene uyumludur. 10 TL
Kalem etek sıfırdır. 36 bedendir, 38 bedene uyumludur. 15 TL
Eteklerin ikisi de first angel markalıdır. Desenli olan 38-40, beyaz olan 36-38 beden. Tane 7 TL
Onu dantel kolları şifon detaylı tunik hic kullanılmadı, sıfırdır. 36-38 bedene uygundur. 20 TL
Triko yeşil tunik iki-uc kez kullanıldı. Yanları kısa arka on uzun modeldir. 38-40 bedene uyumlu 10 TL
Geyikli tişort sıfır urun. S-M uyumlu 10 TL
Tayt ustune uzun tunik S-M uyumludur. İki kez giyildi cok şık duruyor 10 TL
Şortlu bikini iki kez giyildi ancak sonradan kilo verdiğim icin bana buyuk oluyor. 40 bedendir. Pahalıya almıştım 15 TL
Tozlu.com'dan alındı urun sıfırdır bana buyuk oldu. 38-40 beden 10 TL
Lcwaikiki marka ici yunlu bot sıfır urundur bir heves aldım ama topuklu giyemediğimden bir koşede kaldı. 37 numara 40 TL
Gercek deri cizme 37 no iki-uc kez giyildi cok cizmem olduğundan satıyorum yıpranmışlığı bile yok 35 TL
Vizon renk spor ayakkabı sadece bir kere dış cekimde giyildi en ufak kusuru yoktur. 37 no 15 TL
Gercek deri postallar 6-7 kez giyildi ancak hicbir kusuru yoktur. 25 TL
Urun polaris markadır. Etiketi ustunde sıfırdır. 36 no 37 numaraya da ayakları inceyse olabilir. 15 TL
Urun sadece bir kez abimin duğununde giyildi. Nişantasından kombin olarak 220 TL'ye aldım. 37-38 numaraya uygundur. Kombini 100 TL son fiyat