ruya tabirleri ruyada at gormek ruyada kopek gormek ne demek yazımıza buyrun arkadaşlar
merhaba arkadaşlar
benim ruyamı yorumlayacak biri varmı acaba cok korkunc bir ruya gordum etkisinden hala cıkamadım uzun surede cıkamam gibi cok etkilendim.
Cuma Gecesi bir yakın arkadaşımın kınasına gittim eğlendik vs. o gece abimlerde kaldım eşim işteydi. neyse ben karanlıkta uyuyamam normalde hep gece lambası yada tv ile uyurum.
ruyamda deprem olmuş ve hemen arkasından kıyamet kopmuştu. heryer yıkılmış dağlar tepeler dum duz olmuş ortalıkda hic bir insan hic bir canlı yoktu. gozlerimi bir toprak yığının uzerinde acıyorum
ağlayarak ayağa kalkıyorum ve etrafa bakıyorum hic kimseler yok gozlerimin alabildiğine yıkık yerle bir olmuş dumduz arazi
eşim aklıma geliyor bağıra bağıra ve koşarak sağda solda eşimi arıyorum ağlama sesleri geliyor kulğıma onlar ağladıkca ben daha cok ağlıyorum
ve bir yıkık bir binanın dibinde kapra sacları başları darmadağın eli yuzu is pas ve yara bere icinde bir kadın goruyorum ağlıyo eşimi soruyorum musa yı gordun mu diyorum ( eşimin adı ) o benim eşim diyorum gormuyomusun diyo deprem oldu ve arkasından kıyamet koptu
herkes oldu heryer yıkıldı dağlar bile tuzla buz oldu sadece bir kac kişi var yaşayan diyo ve o yaşayan insanlardan tekrar coğalacağız ve hayat yeniden başlayacak diyo
ben cığlıklar icinde koşuyorum eşimi arama gidiyiorum ve bir dağ yem yeşil cimenler dağa koşuyorum ama dağ kağıt gibi ve dağın arkasına eğilip bakıyorum dağın arkası codldu
benim bir oğlum varmış oğlumu goruyorum ama o kadar cirkin ki yuzune bakamıyorum oğlum 7 8 yaşlarındaymış ve kopek surusunun cobanı sen ne yapıyorsun diyorum diyoki ben bu kopekleri doğuya goturuyorum ben onların cobanıyım diyor bir tane siyah kopek var ve ağzında bir et parcası iki kopekle o eti paylaşamıyorlar
diyorum ki şunlara bak 100 tane kopek bir araya gelmiş hic dalaşmadan duruyorlar sanki hipnoz olmuş gibiler normalde 2 kopek bile anlaşamaz bunların hic sesi cıkmıyo diyorum ve o et yiyen kopek uzerime koşuyo tam ben kacacakken eşim geliyo ve kolumdan tutuyo
diyo ki " korkma aşkım ben senin yanındayım ben seni koruycam " diyo ve kopek gidiyo eşime diyorum ki sen olmedin mi diyorum bak herkes olmuş seni aradım bulamadım diyorum
diyo şuraya hayatta kalanlar icin bir kulube yapmışlar gel oraya gidelim diyo gidiyoruz kulubenin icinde tanıdığım 2-3 adam var diyorum sizde mi olmediniz ellerini opuyorum eşim diyo ki
gel dışrda yemek yapıyorlar diyo bişeyler yiyelim dışarı cıkıyorz adamın bir tanesi bana kotu soz soyluyor eşim adamı dovuyor o kızgınlıkla ateşte kaynayan kızgın yağa oturuyo ama hic bir şey olmuyo sadece pantolonunun bir kısmı eriyo ben neyaptın iyimisin derken uyandım
resmen kabustu... ben gece dualarımıda okuyup yatıyorum ama neden bole ruyalar goruyorum anlamıyorum cok korktumm
neolur biriniz ruyamı yorumlayabilir mi acaba