Arkadaşlar Selam, Bindallımı satıyorum yanında aksesuarları da mevcut. İlanı başka bir yerde verdiğim icin detayları olduğu gibi aşağıya kopyaladım. Fiyat icin de 450tl dedim ama sizden gelecek tekliflere acığım.

Kına Gecesinde giymek icin aldığım Hurrem Bindallısını konsepte uyması icin kırmızı/bordo renkte tercih ettim. (Detaylı resimleri mevcuttur.) Gece boyunca abiye artı bir de kına seramonisi icin bindallı giymek ve değiştirmekle uğraşmak istemediğim icin her ikisini de karşılayacak bu kıyafeti aldım ve cok memnun kaldım. Oynarken/dans ederken acılan pelerin tarzı kolları ve kat kat olan kıyafetle dans etmek gercekten cok eğlenceli oldu benim icin. Beden olarak da 40-42-44 tum bedenler icin uygundur, alacak kişinin vucut olculeri tam uymasa bile arka kısmı birit ipli olduğu icin bedene gore daraltılıp gevşetilebilir.Resimde de gosterdiğim ve ozellikle yaptırdığım bu ipler sayesinde kilo alınıp verilese bile hicbir şekilde sıkıntı olmuyor (Bindallı uzerinde gorunen gumuş kemer satılık değildir). Bindallı yanında hediyelik kına, kuruyemiş vs. de dağıtmak icin 2 sepet ve 1 de kına tepsisi mevcuttur. (Resimlerde yer kalmadığı icin 2.sepetin resmini ekleyemedim.) Ayrıca kına kıyafetime uyması icin ozenle sectiğim kına tacı (bordo taşlı), kına yakılırken saca kapatılan ortusu ve yine aynı şekilde bordo eldivenleri de mevcut olup hic kullanılmamış sıfır gibi temizdir. Hepsini ozel keselerinde ozenle muhafaza ettim.