Bebek Beslenmesi oğlum 29 aylık memeden kesmek istiyorum yardımlarını bekliyorum
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi oğlum 29 aylık memeden kesmek istiyorum yardımlarını bekliyorum
-
01-10-2022, 17:45:45arkadaşlar benim oğlum şu an 29 ayının icinde gunduzleri cok iştahsız bir gorseniz sebze meyve hicbir şey yediremiyorum yedriceceğim zaman kafa sallıyor kacıyor ya da ağlıyor.geceleride cok sık kalkıyor bazen oluyor ki hep emmek istiyor zaten sutumde o kadar azaldı ki,cok az geliyor ama benim oğllum duşkun olduğu icin emeyim istiyor .biberondan nefret ediyor naptıysam alıştıramadım biberona hazır mam falanda hic almadı hep anne sutu emdi şimdiye kadar.şimdi ben sabah peceteye ketcap surup gogsume koydum.oğlum emeceği zamanda tiksindi ve kactı.oğlum dedim meme eeh olmuş pis annem piss cok acıyo dedim. sen artık buyudun yemek yemelisin annecim dedim .memeyi gorunce kafa sallayıp kacıyor.bugun akşama kadar vermeyi duşunmuyorum. asıl gece ne olucak bakalım keccap surdumu unutmazda emmek istemez inşallah.birde arkadaşlar birden kesmeyi denemekle hatamı ediyorum sizce.ama biryanda da duşunuyorum şurda ne kaldı 1 ay sonra falan 2,5 yaşını dolduracak artık yetmez mi bu kadar emdiği.yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar