Şimdi ben yeni bir bilgisayar topladım ve ondan once de bir laptopum vardı benim istediğim laptopu fabrika ayarlarına getirip yeni bilgisayarıma da Windows 10 kurmak ama bazı sıkıntılar oldu, şimdi laptop Windows 8.1 Pro ve ben bunu fabrika ayarlarına getirmek icin Windows 8.1 Media Creation Tool indiriyorum ama bazı şeylerle karşılaştım.
Mesela benim laptopum Windows'u etkin değil, ben de " Windows'u etkinleştir > Windows'u cevrimici etkinleştir " kısmından yapmayı deniyorum ama her defasında Windows etkinleştirilemedi daha sonra tekrar deneyin diyor, onun dışında ben urun anahtarını bilmiyordum ve productkey diye bir programdan oğrendim gibi bir şey ama bu programdan oğrendiğim keyi "Windowsu etkinleştir > yeni urun anahtarı girin " kısmına girdiğimde bu anahtar calışmadı diyor.
Belki zaten şu an o anahtarı kullandığım icin oyle bir yazı cıkmıştır diye duşundum ama emin değilim, onun dışında laptopu Windows 10'a yukseltmeye calıştığımda da hata vermişti, belki de etkinleştiremediğim icindir ve şimdi şey soracağım, ben bu laptopu nasıl etkinleştiririm ve yeni bilgisayarım icin yeni lisans almalı mıyım?
Windows Etkinleştirilmiyor
Windows 80 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 8
- Windows Etkinleştirilmiyor