Başlıkta da belirttiğim gibi LoL'e giremiyorum. Ekteki ekranda takılı kalıyor. Ustune tıklayınca da siyah kısım beyaz oluyor ve pvp.net patcher kernel yanıt vermiyor hatası alıyorum.
Diğer forumlara baktım hepsinde Windows Update'teki guncellemeleri yukleyince sorun gecer yazıyordu. Denedim olmadı.
Windows'u Recep Baltaş'ın verdiği linkten indirdim. Hash kontrolunu falan da yapmıştım. Sadece henuz etkinleştirmedim. Şimdiye kadar indirdiğim oyunlarda sorun yaşamamıştım.
Sistemim imzamda da belirttiğim gibi AMD A10-7850K apu ve 8 gb 1600 mhz ram. 1 tb harddiskimin daha 50 gigabyte'ını bile doldurmadım.
İnternet bağlantımın kesinti ve hız sorunu vardı. Onları cozdum. Onun dışında bağlantımın da bir sorunu yok.
Sağ tıklayıp uyumluluk modunu denedim. Yine acılmadı fakat arkası siyah da olmadı. Aynı şekilde kaldı on dakika kadar sonra gorev yoneticisinden kapattım. Yonetici olarak calıştırdım. Yine olmadı. lol.launcher.admin.exe'yi denedim. O da olmadı.
İlk indirdiğim kurulum dosyası hatalı olabilir diye tekrar indirip tekrar denedim. Yine olmadı. Lutfen yardım edin artık ne yapacağımı bilmiyorum.
Sorunu cozdum arkadaşlar. Win7 uyumluluk moduna alıp bekledim 15-20 dakika kadar. Acıldı. Şimdi de guncellemelerle uğraşıyorum.

Dosya Ekleri llll.PNG 85,9 KB · Goruntuleme: 1.194