ruyada valiz toplamak ruyada birinin sana para vermesi insanın yılana donuşmesi yılanın insana donuşmesi yılana donuşmek
Merhabalar size az once gorduğum ve beni şu an hala etkisinde bırakan bir ruyamı anlatacağım ve yorumlamanızı rica ediyorum.

Ruyamda kayınvalimdemlerdeydik.Kayın validemle aram cok iyi değildir yani kavga etmeyiz ama sanki beni pek istemez.Her neyse ruyamda oradayız eşimle beraber sanırım 1 kac gundur orada kalıyoruz.Sonra hatırlamadığım bir denenden dolayı kayınvalidemle kavga ediyoruz ve ben bağıra cağıra artık canıma tak ettiğini ve evden ayrılacağımı soyluyorum.Valizimi toplamaya gidiyorum .Eşim peşimden odaya geiyor ve bana sen ne yapmaya calışıyorsun diyor.Ama o gelene kadar ben eşimin de kendimin de eşyalarımızı toplamışım valize.

Her neyse diyorum artık annene de ablana da babana da ,onların yaptıklarına da katlanamayacağım ben gidiyorum sen de geliyorsan eşyalarını topladım diyorum.O da ikimiz de gitmiyoruz diyor ama ben hayır madem sen gelmiyorsun ben gidiyorum diyorum ve valizden onun eşyalarını fırlatıp cıkarıyorum.O da bana defol git ben bi yere gelmiyorum ,bir daha gozume gozukme bitti herşey diyor ve evden cekip gidiyor.

Ben tabi onun bu davranışına cok uzuluyorum.Cunku benimle geleceğini duşunuyordum.Cok sert cıktığıma onu yumuşaklıkla ikna etmediğime uzuluyorum.

Bu arada evin onunde calgılı cengili bir duğun var davullar calıyor herkes oynuyor felan.Ev ikinci katta ve ben balkondan aşağı bakıyorum.Aşağıda kardeşimi goruyorum ve kardeşim bi citin arkasında.Beni gorunce citin ustunden gecip balkonun altına geliyor ve abla hadi eve gidelim(babamlara) diyor bana.Ben de ona biz gidiyoruz kendi evimize (konyaya) diyorum ona.(yani ben hala eşimi ikna etmeyi duşunuyorum)

Neyse sonra o zaman aşağı gel de gezelim diyor.Tamam diyorum ve aşağı duğunun ortasına iniyorum.Yanıma bir kız geliyor ruyamda arkadaşımmış ama normalde tanımıyorum.Nesli diyor bana mustafa abi(eşim)şu an nerede biliyor musun diyor.Ben de bilmiyorum sen biliyosun heralde diyorum.Evet diyor biliyorum şu ust sokakta genc guzel bir kadının evinde sarmaş dolaş gordum onu.

Benim sinirlerim atıyor tabi ne ara gittim bilemiyorum ama bir buyucuye gidip o kadına ders vermek icin bir şeyler istiyorum Buyucu de arkadaşım ve bana birer baston veriyor.Bastonlar buyuluymuş kime sinirle doğrultursan ona zarar verirmiş.Biz o arkadaşım olan kızla doğru o dediği evin onune gidiyoruz ki ne goreyim pencerenin onunde dunya guzeli bir kız ve eşim opuşuyorlar.

Ben resmen deliriyorum elimdeki bastonla eve saldırıyorum .Yanımdaki kız da benle aynı şeyleri yapıyor.Sonra elime gecirdiğim butun taşları eve fırlatıyorum.Evin camlarınbı paramparca ediyorum.Bu arada kızla eşim aşağı iniyorlar ve ben elimdeki bastonla kıza doğru koşarken kız birden buhar olup ucuyor.

Benim ve kız arkadaşımın elimizdeki bastonlar da yere duşup birer yılana donuşuyorlar.

Şaşkınlıktan dilimi yutuyorum resmen sonra eşime diyorum ne oluyor.Bana diyor ki kız flan yoktu o sadece bir melekti ve bizi barıştırmak seni kıskandırmak icin buaradydı.Senin elindeki buyulu bastonlar da onun gucuyle yılana yani kendi hallerine donuştu diyor.

Ve ben oyle bir uyanıyorum ki sanki herşeyi gercekten yaşamış gibiyim.Cok etkilendim hala da etkisindeyim uzerinden yarım saate yakın gecmesine rağmen.Ama anlatınca biraz rahatladım.Yorumlayanların ve okuyanların şimdiden beynine sağlık meleklerim....