Merhaba arkadaşlar butiğimin icinde tekstil,ayakkabı,makyaj malzemesi ve canta hepsi bulunmaktadır.urunlerin coğu sadece bir iki kere giyilmiş tertemizdir,sorunlu olanları zaten belirtirim,ayrıca kırışıklıklar icin ozurdilerim,coğu dolabın en nadide koşelerinden cıkıp geldi urunlerin coğu diğer evimde,eğer alım yaparsanız ertesi gunu kargolayamam,ama en gec 1 hafta icinde yollarım,aklınıza takılan soru olursa lutfen cekinmeden sorun arkadaşlar.

herkese hayırlı ve keyifli alışverişler dilerim

M beden,tertemiz sorunsuz

kahverengi onu tuylu olan standart beden ama M bedenlere uygun,pembe onu tuylu olan Koton marka M beden,siyah gri payetli olan etiketsiz ama yine M-L beden arası,siyah ceket L beden

sırf indirimde,kendim giymesem bile birisine hediye ederim diye almıştım,bir kere giydim,maalesef goğuslerim kucuk olduğu icin ozellikle ust tarafı bol durdu,ben 38-40 beden arasıyım ona gore duşunun.yandan fermuarlı.

karışık kozmetik urunleri,icinde merak ettikleriniz varsa sorun arkadaşlar.

karışık renkli olan kazak defacto marka L beden,mavi arkası dantel detaylı bluz defacto marka L beden,siyah dantelli bluz lcw marka L beden.

L beden.

pantolon M beden,elbise L beden,elbisenin arka kısmı fermuarlı.

karışık bijuteri lotu

karışık kemer ve şapka lotu

zara marka S beden

zara marka elbise,L beden,tam kalıptır arkadaşlar,onunden yada arkasından bağlamak icin uzun kuşağı var.

L beden mor payetli bluz.

siyah olan bershka M beden,beyaz olan ise ezel marka L beden.

2 numara yani M beden,giyilince omuzlar acıkta askılı olarak kalıyor,uzun kollu ve ustte duruşu gercekten cok şık ama askıların sadece bir tanesinin arkasın da ki taşı duşuk belli bile değil,bilin istiyorum.

pantolon storm marka,etiketin de 42 yazıyor ancak 40 bedenlere uygun,pacaları duğmeli,beyaz olan bluz ise s ve m beden arkadaşlara uygundur.

miss poem marka,bir arkadaşıma hediye diye almıştım ancak gorupte vermek bir turlu nasip olmadı,tek omuz,sezon modası sacak ipli.L beden.

standart beden yun ceket,basen popo ne varsa kapatıyoraynısın elimde siyah ve grisi de var.

koton ole marka 34 beden ceket,uste fit oturuyor,ole genelde geniş kalıp calışıyor,36 beden yani S beden arkadaşlara da uygun.

mango marka L beden.

peluş panco,standart beden.

karışık lot,L beden

bluzdilvin marka standart beden,tayt L beden isteyenlere taytın acılmış daha farklı resimlerini atabilirim.taşlanmış pantolon şeklinde sol bacağında minik taşlar var.

M beden tulum.

ayaklarım 38,5 ve yani 39 numara giyiyorum,tum ayakkabılarım 39 numaralara uygundur.

cantanın sağ tarafında ustte fazladan zımba var farketmeden almışım,sizin de dikkatinizi cekmediyse belirtmek isterim.

ikiside orjinal değil,imitasyondur,bir ara gaza gelip almıştım ama sanırım marka cakmaları sevmiyorum.

krokodil şeklinde el cantası.

Lolita lempicka parfum,icinde 30 ml kadar var.