Arkadaşlar bu ara biraz sıkıştık ondan dolayı bu cok az giyilmiş ya da hic giyilmemiş kıyafetleri elden cıkartmak istiyorum.
Şimdi; (ben biraz ayrıntıcıyım)
İlk sıradaki yeşil elbise Misist marka onu kısa arkası uzun 40 beden, bir kez evde giyildi: 10 TL (100 kusurdu ama onunde krem izi gibi bir şey var, kuru temizlemede cıkar sanıyorum) Color block tunik Selin marka S beden: 10 TL Jarse elbise 38 beden duğme detaylı: 10 TL Kolları şifon tunik: 10 TL Gri tunik : 10 TL Batik panco: 10 TL Mng 38 beden keten etek kloş: 10 TL Herry marka M tunik puantiyeli (yakasında yıpranma var): 5 TL Koton beyaz ceket 38 beden (kuru temizlemede gececek toz lekeleri): 10 TL Mng hic giyilmemiş sigaret pantolon 38 beden: 15 TL Kot kap S beden iki duğme eksik: 10 TL Koton 38 beden gıcır gri ceket: 15 TL Abiye ceket ve pullu kolsuz bluzu (ceketin kolunda toz izi var - hic giyilmedi): 20 TL Tekbir marka 42 beden elbise: 50 TL (yine bir kez giyildi) Pierre Cardin S beden 6'lı ceyiz seti gecelik-sabahlık-şort takım- pijama takım, sıfır: 90 TL Orjinal Timberland bot 39 no: 10 TL Kalın lastik kemer cok şıktır: 10 TL 39 no Arow marka alcak topuk bir kez giydim: 10 TL Cantaların ikisi: 10 TL Oxxo marka gladyator 38 no, ayağıma kucuk geldi bir kez giydim: 15 TL Arow marka sıfır yazlık beyaz ayakkabı 39no: 15 TL Adidas samoa beyaz spor: 10 TL