doğum yaptığım gunden beri hic mutlu değilim...

once sutum gelmedi sonra bebeğim sarılık oldu hastanede kaldık tsh mız yuksek cıktı bobreğinde genişleme vardı ağladım depresyona girdim yalnız kaldım vsvsvs pamukcuk oldu sutum az geldi bebeğim doymadı ac kaldı ağladı sızladı

pazartesi rota asısını oldu 30 hazıranda karma asısını oldu gitmeden ağrı kesici verdim gelinde de verdim aşı olduğu gunden beri ağlıyor kusuyor burnu tıkandı acaip gazı oldu huysuz mızımız huzursuz

bitmek bilmeyen bi gaz ağız dolusu kusma cuma gecesi dayanamayıp gece doktoruuza gittik yoğun gazı var dedi ilac verdi laktoz alerjısı olabilir dedi bebelacın ozel laktozsuz mamasını onerdi numune verdi ilkin guzelce yedi sonra ağzına değdiği anda ağlamaya basladı 30 mli zorla yedirir oldum kusma yok fakat ac

doktor birde mılupanın AR mamasını deneyelim dedi 1 gun onu yedi fakat bu seferde acaip katı kaka yaptıcok zorlandı ıkındı macun gibi gaz deva ediyor sıcak havlular zeytinyapları zinco metsil nurse papatya cayı denemediğim kalmadı

aptamil kullanamıyoruz bebelac laktozsuzu icmek istemiyor AR kabız yaptı ve bebeğim ac

bende hic mutlu değilim.....
gercektek laktoz alerjısı olduğu nasıl anlasılır ???

ne yapmalıyım??? :cok uzgunum: