Aşağıdaki urunler orijinaldir etiketleri uzerindedir. Kızımın daha giymeden kuculen kıyafetleridir.
1-Skechers ayakkabı 23 Numara (US 7) -60 TL (Mağazalarda şu an indirimde en az 130 TL civarı satılıyor)
2-Gap 4 yaş cocuk jean mont 55 TL - (İnternet ağazasında şu an aynı mont 99.90 TL)-
3-Nautica jean pantolon, uzun kol tişort 4 yaş takım 45 TL- (takım resimde gorulduğu uzere hırkası da olan 3lu takımdı, hırkayı giydi sadece pantolon ve tişort satılıktır)
4-Calvin Klein kız 4 yaş 2li takım- (ustu ince jean kumaş gibi yarım kollu) -40 TL
5-US Polo Assn 4 yaş Tulum altı yumuşak jean kumaş ustu tişort- etiketi koparıldı ama bir kere denendi kucuk geldi giyilmedi - 20 TL
Temiz az ullanılmış urunler:
6-oshkosh bgosh 24 ay mor mont- 25 Tl İci Polarlı, kalın puf montlarla araba koltuğuna oturtmak zor olduğu icin biz cok memnun kaldık. Soğuk havalarda aşağıdaki Columbia montla kullandık.
7-columbia Benton springs polar Mont 18 ay - 15 Tl omniwick ozellikli
8-amerikadan alınma peluş ceket, kadife tayt takım(tişortu de var hic giyilmedi, bulamadım ama alana gondereceğim) 24 Ay -25 tl
9-amerikadan alınma puf yelekli, tatlım takım, bluzu hic giyilmedi. 24 ay- 25 tl
10-yine Yurtdışından alınma onu pul işli bluz, kadife pantolon cici takım 24 ay-15 tl
11-20.5 no timberland pembe nubuk bot - uzerinde minnacık bir leke var, silmeye calışmadım, belki cıkar bilmiyorum, onun dışında zaten 2-3 kere giyildi yepyeni-30 Tl (deriden mağazasından sıfır fiyatlarını gorebilirsiniz)
12-polaris 24 numara Jean ayakkabılar hediye geldi değiştiremedik. Evde bir iki kere giydi kuculdu- 8 lira
13-2 yaş jumping beans marka tişortler cabucak kuculdu bir iki defa giyildi 5er lira
14-c&a 91cm şortlar (dar kalıp tayt gibi bir model- cifti 7 lira daha dun alınmış gibi.
Bunlar dışında bir suru 0-4 yaş yazlık kışlık kıyafet, 2 yaş Carter's takımlar, mikro polar tulum pijama, uyku tulumları, 25 numara 2 cift yazlık polaris ayakkabı var. (kızımın ayağı etli ustten sıktı hic giyemedi) Ozellikle aradığınız bir şey varsa sorun, elimde varsa resmini cekip koyarım. Annem hastanede yattığı icin bu ara evde az vakit geciriyorum hepsinin fotoğrafını cekip listeleyemedim. İmkanım olursa listeleyeceğim. Ayrıca urunlerden alanlara lcw gibi markalardan tişort şort gibi ufak tefek hediyeler de koyacağım.

Ayrıca Guess Kendall Mini capraz kullanılabilen canta- 80 TL (orijinaldir etiketi uzerinde) askıları cıkıp elde kullanılabiliyor.